Zabıtalar Esnafı Bilgilendirdi

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, esnafı bilgilendirmek için seminer düzenledi.

Zabıtalar Esnafı Bilgilendirdi
Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminere Gaziantep Bakkallar ve Bayiler, Ciğer Kebapçılar, Fırıncılar, Kasaplar, Kebap ve Lokantacılar, Kantinciler, Pideciler, Simitçiler ve Yufkacılar Esnaf Oda Başkanlıklarının yanı sıra esnaflar da katıldı.

Seminerde, iş yeri açma ve çalışma yönetmeliği çerçevesinde işletmede çalışan personellerin hijyeni, iş yerinde kullanılan alet-edevatların temizliği, iş yerinde sağlıklı üretim, depolama ve ürün satış koşulları ile kaldırım işgali gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce yapılan açıklamada, esnafın bilgilenmesi ve kurallara uyması konusunda düzenlenen seminerin oldukça faydalı olduğunu belirtilerek, “İlçemiz sınırları içerisinde gıda üretimi ve satışı yapan iş yeri yetkililerine, 2016 yılında yapmış olduğumuz hijyen eğitiminin devamını sağlamak için semineri düzenledik. Düzenlenen seminerde işletme faaliyetlerinde sunulan hizmetler, halkımızın sağlıklı, hijyenik ve huzurlu ortamlarda alışveriş ve tüketim yapılmasında memnuniyetin artırılması ve hassasiyet gösterilmesi amaçlanmaktadır” denildi.
Kaynak: İHA