Yenişehir'de Suriyeli Ailelere Yardım

Yenişehir ilçesinde Suriyeli ailelere, giyecek ve yiyecek yardımında bulunuldu.

Yardımlar, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti ilçe Başkanı Adnan Kamıl, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Şahin ve Uluslararası Barış Araştırmaları Derneği Bursa Sorumlusu Abdullah Yeni'nin katılımıyla ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Burada bir konuşma yapan Çelik, hedeflerinin ihtiyaç sahibi her haneye ulaşmak olduğunu belirterek, yardımların devam edeceğini belirtti.

AK Parti Yenişehir ilçe Başkanı Adnan Kamıl da yardım çalışmasının AK Parti Yenişehir Kadın Kolları ve Uluslararası Barış Araştırmaları Derneği'nin ortak çalışmasıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

Yenişehir'de Nüfus Müdürlüğü başta olmak üzere Mahalle muhtarlarıyla temasa geçtiklerini ve ihtiyaç sahibi aileleri tespit ettiklerini ifade eden Kamıl, 'Yenişehir'de toplam 250 aile saptadık. Bu ailelere giyecek ve yiyecek yardımlarını bugün teslim ettik.' dedi.

Uluslararası Barış Araştırmaları Derneği Bursa Sorumlusu Yeni de yardım çalışmalarında Birleşmiş Milletler ve Avrupa Birliği fonlarından yararlandıklarını belirterek, 'Bugünkü yardım malzemelerini Birleşmiş Milletlerin Gaziantep Ofisinden sağladık.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA