Yalova'da Uyuşturucu Operasyonları

Yalova'da düzenlenen 3 farklı uyuşturucu operasyonunda toplam 1 kilo sentetik kannabinoid maddesi, 95 gram esrar, 8 uyuşturucu hap ile 100 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Yalova Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi tarafından Yalova Merkez'de 2 ve Çınarcık ilçesinde de İlçe Emniyet Müdürlüğüyle birlikte 1 operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonların ilkinde Bağlarbaşı Mahallesi'nde bir ikamette yapılan aramada 500 gram sentetik kannabinoid bulundu. Kadın zanlı C.B (33) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bağlarbaşı Mahallesi'nde farklı bir ikamette yapılan başka bir operasyonda da 500 gram sentetik kannabinoid, 95 gram esrar, 23 tabanca mermisi, 1 tabanca şarjörü ele geçirildi. Gözaltına alınan kadın zanlı U.D. (35) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

-Apartman dairesini uyuşturucu imalathanesine dönüştürdü

Çınarcık ilçesinde 2 aylık teknik takibin ardından bir apartman dairesine gerçekleştirilen operasyonda ise apartman dairesini uyuşturucu imalathanesine dönüştüren ve ticaretini yapan kişi gözaltına alındı. Evde uyuşturucu imalatı için özel kurulmuş sistemlerin yanı sıra 100 kök Hint keneviri ve 8 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Zanlı N.B, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA