Üniversite Öğrencileri El Bab'ta Görev Yapan Askerlere Mektup Gönderdi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sanat Kulübü öğrencilerinin öncülüğünde başlatılan kampanya çerçevesinde El Bab’da görev yapan askerlere duygu yüklü mektuplar gönderildi.

Üniversite Öğrencileri El Bab'ta Görev Yapan Askerlere Mektup Gönderdi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sanat Kulübü öğrencileri tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde El Bab’ta görev yapan kahraman Mehmetçiklere duygu dolu mektuplar Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın da katılımıyla gönderildi. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç yaptığı açıklamada, "Biz her ne kadar El Bab’ta bulunmasak da Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşları olarak ama yüreğimiz ile gönlümüz ile bütün düşüncelerimizle oradaki askerlerimizin oradaki yiğitlerimizin komutanlarımızın, kahramanlarımızın yanında olduğumuzu yürekten desteklediğimizi ve ülkemizin birlik ve beraberliği adına her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğumuzu bildirmek istiyoruz, haykırmak istiyoruz” dedi.

Rektör Kılıç, “Bugün burada Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sanat Kulübü öncülüğünde öğrencilerimizin El Bab’daki kahraman askerlerimize gönderecekleri mektupları göndermek için toplanmış bulunuyoruz. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin öğrencileri El Bab’ta bulunan yiğit askerlerimize ülkemizin güvenliği için savaşan askerlerimize moral olması ve sizlerin yanındayız mesajını verebilmek adına böyle bir proje başlattılar. Bir grup öğrenci arkadaşlarımızla ve Sanat Kulübü Başkanımız ile bu mektupları öncelikle Ankara’ya Kara Kuvvetleri Komutanlığına arkasından da onların aracılığıyla El Bab’a gönderilmesini sağlayacağız. Şu mesajı da bütün Türkiye’ye ve dünyaya vermek istiyoruz. Biz her ne kadar El Bab’ta bulunmasak da Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşları olarak ama yüreğimiz ile gönlümüz ile bütün düşüncelerimizle oradaki askerlerimizin oradaki yiğitlerimizin komutanlarımızın, kahramanlarımızın yanında olduğumuzu yürekten desteklediğimizi ve ülkemizin birlik ve beraberliği adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğumuzu bildirmek istiyoruz, haykırmak istiyoruz. Ben Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü olarak bu projeyi başlatan arkadaşlarımızı tebrik etmek istiyorum. Bu projeye destek veren herkesi tebrik ediyorum. Biz Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak her zaman için ülkemizin ilerlemesi, ülkemizde birlik ve bütünlüğün sağlanması, ülkemizin güvenli açısından yapılacak her şeyde hazır olduğumuzu da bir kez daha da tüm dünyaya haykırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Rektör Kılıç’ın konuşmasının ardından ise Sanat Kulübü Başkanı Mustafa Döş, El Bab’ta görev yapan askerler için yazılmış olan duygu yüklü mektubu okurken, programa katılan diğer öğrencilerin duygusal anlar yaşamasına neden oldu.
Kaynak: İHA