Resim Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle ilçedeki ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen “Sorumlu Tüketim ve Üretim” temalı resim yarışması sonuçlandı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere törenle ödülleri verildi.

Resim Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu
Belediye ve Milli Eğitim iş birliğiyle 1997 yılından bu yana düzenlenen ortaokullar arası resim yarışması bu sene “Sorumlu Tüketim ve Üretim” temasıyla yapıldı. Nilüfer’de bulunan 15 ortaokuldan toplam 54 öğrencinin katıldığı resim yarışması sonuçlandı. Yarışmada Sadettin Türkün Ortaokulu’ndan katılan Melisa Özmen birinci, Şehitler Ortaokulu’ndan katılan Nisa Altın ikinci, yine Sadettin Türkün Ortaokulu’ndan katılan Zeliha İrem Erbil üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Konak Kültürevi’ndeki ödül törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kaymakam Mustafa Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Başkan Mustafa Bozbey, gelecek nesillere sağlıklı ve yeşil bir şehir bırakmak için bu yarışmayı düzenlediklerini belirtti.

Nilüfer Belediyesi olarak okullarda geri kazanım eğitimleri, hava kirliliği eğitimleri ve çevre eğitimleri düzenlediklerini kaydeden Mustafa Bozbey, “Her yıl binlerce öğrencimiz bu eğitimler ve resim yarışması gibi çevre ve doğa sevgisini pekiştiriyor” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA