Hayırsever Muhtar İle Okul Yapımı İçin Protokol İmzalandı

Sarıgöl Kaymakamlığı, Kızılçukur Mahallesine yaptırılacak 2 katlı 6 derslikli okul için hayırsever Mahalle Muhtarı Saim Yurttaş ile protokol imzaladı.

Sarıgöl Kaymakamlığı'nda düzenlenen protokol imza törenine Kaymakam Çetin Kılınç, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, Kızılçukur Mahalle Muhtarı Saim Yurttaş hazır bulundu.

Okul protokolünün imzalanmasından sonra gazetecilere açıklama yapan hayırsever Muhtar Yurttaş, 'Okulumuz yıllar öncesi Şehit olan Ali Şılak adına yapıldı. Orta ve ilkokul aynı yerde. İlkokul öğrencilerinin okulun bodrum katında eğitim görmesi beni çok üzdü, yeni okul yaptırmaya karar verdim. Okulumuza ek olarak yaptıracağım okulun kaba inşaatının tüm masraflarını karşılayacağım, mutluyum.' şeklinde konuştu.

Sarıgöl Kaymakamı Kılınç ise, duyarlılığından dolayı Yurttaş'a teşekkür ettiğini belirterek 'Çocuklarımız rahat edecek.' dedi.

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç da, okulun 2017-2018 eğitim ve öğretim yılına yetişeceğini ve okula hayırsever Saim Yurttaş’ın adının verileceğini söyledi.

Kaynak: AA