Hamamönü Söyleşileri Dolu Dolu Geçiyor

Ankara’daki sanatsal ve kültürel boşluğu dolduran Hamamönü Söyleşileri’nde baharın ilk ayında dopdolu bir program var. Altındağ Belediyesi tarafından 19.00-21.00 saatleri arasında Tarihi Kabakçı Konağı’nda düzenlenen söyleşiler, Mart ayında da en seçkin sanatçıları ağırlayacak.

Hamamönü Söyleşileri Dolu Dolu Geçiyor
Hamamönü Söyleşileri Mart ayı programına şiir dolu akşamlar damgasını vuruyor. “Şiir Otağı, Başkentte Dem Vakti Şiirleri, Şah-ı Şiirler, Kabakçı Konağı Şiir Dinletileri ve Can Veren Pervaneler” isimli şiir programları, şiirseverleri Hamamönü’ne davet ediyor. “Sanata Dair Ne Varsa Konuşalım, Bir İz Akşamı, Hoca Ahmed Yesevi’yi Anlamak, Türk Aile Yapısında Yaşanan Değişim Süreci, Çeçenistan Nogay Türkleri, Yaren Sofrası, Türk Edebiyatında Aşık Veysel, Tokat’ta Eğitim, Ulaşım ve Sanayi, Memleket Havası: Rize, İslam ve İnsan, Tarih Söyleşileri ve Mutlu Olmanın Yolları” isimli programlar ise sanat, edebiyat ve tarih severleri kendine çekiyor.

Hamamönü Söyleşileri Mart ayı programında, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü de unutulmadı. “Bir Hilal Uğruna” isimli program 18 Mart’ta, “Mehmet Akif Ersoy ve Taceddin Dergahı” isimli program 21 Mart’ta, "İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mahmet Akif Ersoy” isimli program ise 31 Mart’ta gerçekleştirilecek.
Kaynak: İHA