Hakkari Vali Yardımcısı Abacı Yüksekova'da

Hakkari Vali Yardımcısı Bekir Abacı ve beraberindekiler, Yüksekova ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Hakkari Vali Yardımcısı Abacı Yüksekova'da
Hakkari Vali Yardımcısı Bekir Abacı ve Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, Yüksekova ilçesinde ziyaretlerde bulundu. İlçede Vali Yardımcısı Abacı ve beraberindekiler, bir yıl önce Büyükçiftlik beldesine bağlı Yeniışık köyünde yol yapımında kullanılan iş makinelerinin güvenliğini sağlarken teröristlerce yapılan saldırıda şehit olan güvenlik korucusu Özbiçen ve Genç’in ailesini ziyaret ettiler. Vali Yardımcısı Bekir Abacı, şehit ailelerinin sorun ve sıkıntılarını dinlediler.

Şehit korucu aileleri ise, Vali Yardımcısı ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Vali Yardımcısı Abacı ve beraberindekiler, daha sonra engelli çocukları bulunan aileleri evlerinde ziyaret ederek, sorun ve sıkıntılarını not aldılar.

Yüksekova Aile Destek Merkezini (ADEM) de ziyaret eden Abacı ve beraberindekiler, buradaki çalışmalar hakkında bilgi alarak Sosyal Hizmetler Merkezini (SHM) ziyaret ettiler. Kar kış demeden ailelerin sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyen Hakkari Vali Yardımcısı Bekir Abacı ve beraberindekiler, bu tür ziyaretlerini sürdüreceklerini belirttiler.
Kaynak: İHA