Cinayet Zanlısı 'Çok Pişmanım Çok' Dedi

Adana’da mahallede uyuşturucu sattığını iddia ettiği bir kişiyi öldüren zanlı ve ona yardım ettiği öne sürülen iki kişi adliyeye sevk edildi.

Cinayet Zanlısı 'Çok Pişmanım Çok' Dedi
Olay, 1 Mart günü Seyhan İlçesi Dağlıoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Ferhat Tunç, mahallede uyuşturucu sattığını iddia ettiği Ahmet Erkan’a, “Burada uyuşturucu satmayın. Mahalledeki çocukları ve gençleri zehirliyorsunuz” diyerek uyardı. Bunun üzerine Erkan ile Tunç arasında tartışma yaşandı. Bu tartışmadan kısa bir süre sonra Ferhat Tunç’un evinin önüne park ettiği otomobilinin camı kırıldı.

1 Mart Çarşamba günü sokakta karşılaşan Erkan ile Tunç yine uyuşturucu ve otomobilinin camının kırılması yüzünden tartıştılar. Evine giden Ferhat Tunç, pompalı tüfeği alarak Ahmet Erkan’ı vurdu. Ağır yaralı olarak özel hastaneye kaldırılan Ahmet Erkan kurtarılamadı. Olaydan sonra Ferhat Tunç ile birlikte kavgaya karışan Yakup T. (25) ve Gencer F. (22) gözaltına alındı. Kaçan Hozan C. (20) ile Mehmet Tunç (24) polis tarafından her yerde aranıyor.

Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden Ferhat Tunç’un ifadesinde, “Kendilerini uyuşturucu satmamaları konusunda uyardım. Çocuklarımızı, gençlerimizi zehirlemeyin yazık oluyor dedim. Bu yüzden tartıştık. Sonra otomobilimin camını kırdılar. Sokakta karşılaştık, bana küfür etti. Ben de evden tüfeğimi alıp sıktım. Çok pişmanım çok” dedi.

Ferhat Tunç ile birlikte toplam üç kişi adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA