Batman Valisi Deniz Açıklaması

'Bu coğrafyada bizim huzurumuzu kaçırmaya çalışan kim olursa olsun bunlar bir şekilde bitecekler'.

Batman Valisi Ahmet Deniz, 'Bu coğrafyada bizim huzurumuzu kaçırmaya çalışan kim olursa olsun bunlar bir şekilde bitecekler.' dedi.

Valilikte düzenlenen Sosyal Destek Programı (SODES) bilgilendirme toplantısında konuşan Vali Deniz, kamu kurumlarına SODES projeleri hazırlamaları çağrısında bulundu.

Projelerin denetleneceğini dile getiren Deniz, kurum yetkililerinden ayağı yere basan, netice alınabilecek projeler hazırlamalarını beklediklerini söyledi.

Bölgede özellikle gençlere sahip çıkılması gerektiğini belirten Deniz, şöyle devam etti:

'Bu insanlar bizim insanlarımız, bu gençler bizim gençlerimiz. Bizim derdimiz en iyi hizmeti sunmak. Bunun için devletin bütün imkanlarını seferber ediyoruz. Bu coğrafyada bizi birbirimize düşüremediler, düşüremeyecekler de. Yok artık öyle, o işler geçti. Biz biriz, bütünüz, kardeşiz ve yanlış yapanlara, yapmak isteyenlere karşı da hep beraber dimdik ayaktayız. Bu projeler de onun için var. Bu projeler çocuklarımız için, kadınlarımız için. Yıllardır neden hep terörle anılıyoruz? Onun için bu süreçler çok önemli başka yolu yok.'

Yanlış yapan kim olursa olsun herkesin birlikte tepki göstermesi gerektiğini dile getiren Deniz, her şeyin başında huzur, birlik ve beraberliğin geldiğini vurguladı.

'Yürekli ve cesaretli şekilde hainlik yapanlara da 'Yanlış yapıyorsunuz arkadaş, düşün artık bu milletin yakasından.' demekten çekinmeyin.' diyen Deniz, amaçlarının devletin tüm imkanlarını milletin daha iyi yaşaması için seferber etmek olduğunu aktardı.

Deniz, terör örgütleri FETÖ ve PKK ilişkisine ilişkin 'Bu coğrafyada bizim huzurumuzu kaçırmaya çalışan kim olursa olsun bunlar bir şekilde bitecekler. Yeter artık.' diye konuştu.

Kaynak: AA