AEÜ'de Vergi Paneli Düzenlendi

Ahi Evran Üniversitesinde Vergi Haftası dolayısıyla panel düzenlendi.

AEÜ'de Vergi Paneli Düzenlendi
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü tarafından düzenlenen panele Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Özdemir, Muhasebe ve Vergi Bölümü Başkanı Doç. Dr. İsmail Anasız ile çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı.

Panelde konuşmacı olarak, Kırşehir Defterdarlığı Vergi Dairesi Müdür Vekili Murat Özgü, Kırşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Özgür Albayrak, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Mehmet Aydın ve Ali Erul katıldı.

Maliye Bakanlığı Kırşehir Defterdarlığı Vergi Dairesi Müdür Vekili Murat Özgü, kamuda çalışmak isteyen öğrencilere izleyecekleri yolları anlattı. Belirli sınavlardan geçerek gelir uzmanı, gelir uzman yardımcısı gibi görevlere çıkabileceklerini söyleyen Özgü, sınav sistemindeki sıralamaları anlattı.

Muhasebe programı öğrencilerine önemli deneyim ve bilgilerini aktaran Kırşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Başkanı Özgür Albayrak ise, önlisans mezunlarının muhasebe alanında ilerleyebileceklerini anlatarak öğrencilere kendi bölümlerinde çok çalışmalarını önerdi.

Panel, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İsmail Anasız’ın konuklara hediye vermesiyle son buldu.
Kaynak: İHA