TRT World, Megogo'dan Seyredilebilecek

TRT World, Doğu Avrupa ve BDT ülkelerinin en büyük online video ve TV kanalları izleme platformu Megogo'da yer aldı.

TRT World, Doğu Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerinin en büyük online video ve TV kanalları izleme platformu Megogo ile aylık 40 milyonluk bir izleyici kitlesine erişecek.

TRT World'ten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin ilk İngilizce yayın yapan uluslararası haber platformu TRT World, uluslararası yayın alanını genişletmeye devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından seyredilen TRT World, şimdi de Doğu Avrupa ve BDT ülkelerinin en büyük online video ve TV kanalları izleme servisi Megogo'da yer alıyor.

Bünyesinde 77 binden fazla video, 5 binden fazla film ve televizyon dizisi, bin 500 animasyon filmi, 45 bin televizyon şovu, konser ve müzik videoları, bunların yanı sıra 20 binin üzerinde haber programı bulunduran, kullanıcılarına popüler TV kanallarını da izleme imkanı sunan Megogo'nun geniş izleyici kitlesi, artık platform üzerinden TRT World'ü de takip edebilecek.

Dünya genelindeki izleyici kitlesinin erişim imkanını daha da kolaylaştırmak üzere Megogo'da yer alan TRT World, bu platformda yayınlanan 250 TV kanalı ve 30 interaktif kanal olmak üzere tüm bölgelerde izlemeye açık bir şekilde yayına girecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren, bu anlaşmaya imza atmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirtti.

Eren, TRT World olarak büyümeye devam ettiklerini, uluslararası yayın anlaşmalarına her geçen gün yenilerini eklediklerini hatırlatarak, 'TRT World'ün doğru haberin doğru kaynaktan aktarımını sağlayan ve insanı merkeze alan yayınları tüm dünyaya ulaşıyor. Doğu Avrupa ve BDT ülkelerinin en büyük online video ve TV kanalları izleme servisi Megogo ile yaptığımız anlaşma ile TRT World, genişleyen küresel izleyici kitlesi ile uluslararası haber yayıncılığına yeni bir bakış açısı getirmeye devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Megogo Pazarlama Direktörü Ivan Shestakov da TRT World ile çalışmaktan duydukları sevinci dile getirerek, 'Megogo çok kültürlü ve çok uluslu bir hizmettir. Geniş ve çeşitli içerik bizim için çok önemli.' görüşünü paylaştı.
Kaynak: AA