Öğrenciler Hastane Bahçesine Fidan Dikti

Zonguldak Alaplı ilçesinde Orman Haftası dolayısıyla öğrenci Alaplı Devlet Hastanesinin bahçesine fidan dikimi gerçekleştirdi.

Öğrenciler Hastane Bahçesine Fidan Dikti
Alaplı Devlet Hastanesi çevresinin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında, başlatılan fidan dikimlerine öğrenciler de destek verdi. Alaplı Devlet Hastanesi Bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan, Devlet Hastanesi Hak İş Konfederasyonu bağlı Büro İş Sendikası Alaplı Temsilcisi Emrullah Sezgin, Orman haftası dolayısıyla Hastane personelimiz ile birlikte 50 adet fidan diktiklerini söyledi.



Alaplı Temsilcisi Emrullah Sezgin "Hastanemizden gelen talep doğrultusunda bugün öğrencilerimiz, velilerimiz ile beraber ağaç dikimi yaptık. Burası bir orman gibi değil, her zaman uğranılabilecek bir yer. Dolayısıyla bugün buraya ağaç dikenler, gelecekte burada benim eserim var diyerek, buralara daha ilgili olacaktır. huzur veren, oksijen ve güzellik sunan fidan dikim işini üyelerimizle birlikte yapmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bugün Hastane bahçemizde 50 adet fidan diktik. Sendika olarak bu tür etkinliklerimiz her zaman olacak. Ben başta Alaplı Orman işletme müdürlüğüne göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA