Milletvekili Fehmioğlu'ndan YGS Şampiyonuna Ziyaret

AK Parti Bingöl Milletvekili Fehmioğlu, YGS'de Türkiye birincisi olan Kaya’yı okuduğu okulda ziyaret ederek tebrik etti.

AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Türkiye birincisi olan Ahsen Zeynep Kaya’yı okuduğu okulda ziyaret ederek tebrik etti.

Milletvekili Fehmioğlu, AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven ve sanatçı Aydın Aydın ile birlikte YGS-1, YGS-2, YGS-5 ve YGS-6'da 500 tam puan yaparak 4 puan türünde Türkiye birincisi olan Kaya’yı tebrik etti.

Burada okul idarecilerinden bilgi alan Fehmioğlu, Kaya’nın 4 puan türünde Türkiye birincisi olmasının gurur verici olduğunu söyledi.

Elde edilen başarıda emeği geçenlere teşekkür eden Fehmioğlu, şunları kaydetti:

'Kızımız bize Türkiye birinciliği kazandırdı. Bu başarıdan dolayı kızımızı ve okul yöneticilerini tebrik ediyorum. Kızımız, YGS 4 puan türünde birincilik elde etmiş. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bize çok büyük bir mutluluk tattırdılar. Çünkü Bingöllümüzün adını her anlamda Türkiye’de duyurmak, iyi şeylerle Bingöl’ün adını anmak, bundan sonra inşallah her Bingöl insanına her dalda nasip olacak.'

Kaynak: AA