Kavak'ta Muhtarlarla Toplantılar Devam Ediyor

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu muhtar toplantılarına aralıksız devam ediyor.

Kavak'ta Muhtarlarla Toplantılar Devam Ediyor
Toplantının daha verimli olması için muhtarlar ile bölüm bölüm Kavak Belediyesi toplantı solunda istişare ve değerlendirme toplantısı yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Mahallelerimize yapılan ve 2017 de yapılacak çalışmalar ile ilgili istişare ve değerlendirme toplantılarımız aralıksız devam edecek" dedi.

Göreve geldiği günden bu yana muhtarlarla her fırsatta birlikte olan, istişare ve değerlendirme toplantıları yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada şunlara değindi: "Siz değerli muhtarlarımız ile toplantılarımızın daha verimli olması, birbirimizle birebir ilgilenebilmek için toplantılarımızı bölüm bölüm yapma kararı aldık. Yani her toplantıya 20’li gruplar halinde davet edileceksiniz. Bu sayede birbirimizle iletişimimiz daha kolay ve sorunsuz olacak. Toplantılarımızın genel amacı mahallelere yapılan ve yapılması gereken başlıkları burada değerlendirmek.”

Başkan Sarıcaoğlu, 16 Nisan’da yapılacak referandum için muhtarlardan destek isteyerek konuşmasını şöyle tamamladı: "Sizler bulunduğunuz mahallelerin temsilcilerisiniz. Sizlerin referandum hakkında bilgi sahibi olması demek o mahallenin bilgi sahibi olması demektir. Referandumda ülkemiz için, geleceğimiz için, çocuklarımız için sağduyu ile yaklaşmalı ve vatandaşa bunu çok iyi anlatmalıyız. İstikrarın sürmesi için Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde evet demeliyiz. Ülkemizin çok daha iyi noktalara gelmesini istemeyen birtakım güçlere karşı birlik olmalıyız. Yeni Türkiye’nin yarınları için yüksek sesle evet demekten çekinmeyin.”

Muhtarlar ile tek tek ilgilenen Sarıcaoğlu, Kavak Belediyesi toplantı salonunda yapılan toplantının ardından otobüs ile Kavak’ta yapılan ve yapımı devam eden yerleri muhtarlara gezdirdi.
Kaynak: İHA