Bakan Müezzinoğlu Açıklaması 'Bize Tuzak Kuranların Tuzaklarını Bozduk'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Avrupa ülkelerinin son dönemlerinde değişen tutumları ile ilgili, "Bize tuzak kuranların tuzaklarını bozduk" dedi.

Bakan Müezzinoğlu Açıklaması 'Bize Tuzak Kuranların Tuzaklarını Bozduk'
Ruhi Zade Konağının açılışına katılan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, zılgıtlarla karşılandı. Ruhi Zade Konağının açılışında bir konuşma yapan Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, açılışa katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek, "Ne zaman ne şekilde füze geleceği belli değildi. Bize bir sabah, bir öğle, bir akşam füze atılıyordu. Bırakın toplantı yapmayı sokağa çıkamaz hale gelmiştik. Fırat Kalkanı operasyonu başladı, cumhurbaşkanımıza, hükumetimize, bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Fırat Kalkanı operasyonuyla bizler rahatça bu toplantıları yapıyoruz” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, tüm terör şehitlerine Allah’tan rahmet dilediğini belirterek, son dönemlerde Türkiye’ye karşı tutumunu değiştiren Avrupa ülkelerine tepki gösterdi. Müezzinoğlu, "Fırat Kalkanı Harekatında şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yarınlarımızdan rahatsız olanlar var güçlü Türkiye, büyük Türkiye olmasından rahatsız olanlar var mı, var. Onlar rahatsız olmaya devam etsin, çünkü biz büyük Türkiye olacağız, büyük bir milletiz, bu büyük millete Almanya’yla yarışmak düşer, bu büyük millete İngilizlerle yarışmak düşer, bu büyük millete Hollanda’yı geride bırakmak düşer. Bize tuzak kuranların tuzaklarını bozduk, bize çukur kazanları çukurlara gömdük, bizlere ihanet edenlere her türlü dersi verdik bedelini ödeyecekler. Bizden rahatsız olanlar rahatsız olmaya devam etsin. Bu büyük millete güvenenler daha fazla güvenmeye devam etsin. Biz bütün zor günlerimizi sizlere inanarak, güvenerek açtık” dedi.

Bakan Müezzionğlu, açılışa katılan vatandaşlara karanfil dağıttı.

Açılışa Bakan Müezzinoğlu ve Belediye Başkanı Kara’nın yanı sıra Kilis Valisi İsmail Çataklı, AK Parti İl Başkanı İzzet Toprak, AK Parti Kilis milletvekilleri Reşit Polat, Mustafa Hilmi Dülger, kent protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA