Adıyaman Üniversitesi Vakfı Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Adıyaman Üniversitesi Vakfı, 2017 yılı ilk genel kurulunu yaparak, vakfın daha da güçlenmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.

Adıyaman Üniversitesi Vakfı Olağan Genel Kurulu Yapıldı
Adıyaman Üniversitesi Vakfı, Üniversite Turizm ve Uygulama Otelinde gerçekleştiren kurula Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfı Başkanı ve Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, vakfın yönetim kurulu üyeleri ve üyeler katıldı.

Genel kurul toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlarken ardından Mehmet Dağtekin tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Konuyla ilgili konuşan Adıyaman Üniversitesi Vakfı Başkanı ve Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, “Bu vakfa sarılmamız lazım. Herkes samimi bir şekilde önerilerini söyledi.

Bizi yalnız bırakmamanızı özellikle istirham ediyorum. Bizleri gördüğünüz zaman hocam şu vakıf ne oldu, neler yapıyorsunuz demenizi, bizden bunu sormanızı istirham ediyorum. Vakıf işi hayır işidir. Aslında fırsat işidir. Bu Dünya işi içinde bizi kurtaracak bir katre iştir. Bizim evlatlarımıza, bizim geleceğimize faydalı olacak. Vakıf senedinde ifade edilen hususların hepsi güzel işler. hayır işleridir. Memleketin gelişmesi açısından güzel şeyler. Bu bakımdan katkısı olur diye düşünüyorum. Tüm üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA