Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na uzaylı benzetmesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, başta Kılıçdaroğlu olmak üzere HDP ve PKK'ya sert sözlerle yüklenirken Kılıçdaroğlu'nun PKK, HDP ve FETÖ ile uzlaştığını arkasına da Almanya ile Hollanda'yı aldığını ifade etti. Soylu'nun Kılıçdaroğlu için yaptığı uzaylı benzetmesi de dikkat çekti.

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na uzaylı benzetmesi
Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na uzaylı benzetmesi
Bakan Soylu, referandum çalışmaları kapsamında geldiği İçel’de, Edip Buran Spor Salonunda düzenlenen mitingde konuştu.

“Uzayda yaşamış olabilir mi?”


Kılıçdaroğlu’na da yüklenen Soylu, Kılıçdaroğlu’nun PKK, HDP ve FETÖ ile uzlaştığını, şimdi de arkasına Almanya ve Hollanda’yı aldığını ifade etti.

Soylu, “Keşke benim yerime Kılıçdaroğlu konuşsaydı. Ama o kadar güzel anlatıyor ki bu yeni hükümet sistemini. Neymiş, birkaç bakan seçilecekmiş başka partiden, sonra bir cumhurbaşkanı seçilecekmiş başka partiden. Sonra ikisi birbiriyle kavga edecekmiş. Sonra da ülke sıkıntıya girecekmiş. Ya arkadaş, hiç bilmiyor musun, bu ülkede yaşamadın mı sen? Uzayda yaşamış olabilir mi bu? Uzay yaratığına benziyor zaten” şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu, PKK, HDP, FETÖ ile uzlaştı, arkasına da Almanya ile Hollanda’yı aldı Türkiye’nin içerisinde kampanya yürütüyor”

Kılıçdaroğlu’nun millete hiçbir öneride bulunmadığının, millete ihtiyacı olmadığının altını çizen Soylu, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi ile uzlaştık. Bir adım biz gittik, bir adım MHP geldi. Sonra bir noktada hep beraber uzlaştık. Milletimizin önüne teklif getirdik. Peki, bu kiminle uzlaştı? Kiminle uzlaştı bu Kılıçdaroğlu? PKK ile uzlaştı, HDP ile uzlaştı, FETÖ ile uzlaştı, arkasına da Almanya ile Hollanda’yı aldı Türkiye’nin içerisinde kampanya yürütüyor” ifadelerini kullandı.


Kaynak: İHA