'Pijamalı Adamlar' Güldürdü

Altınordu Belediyesi "Pijamalı Adamlar" oyununu sanatseverlerle buluşturdu.

'Pijamalı Adamlar' Güldürdü
Altınordu Belediyesi tarafından 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel gösterim ile Altınordulular ile buluşan "Pijamalı Adamlar" izleyiciden tam not aldı. Ünlü oyuncu Necmi Yapıcı’nın yazıp yönettiği ve oyunculuğunu da yaptığı tiyatro gösterisinde Yapıcı’nın yanı sıra Ceyhun Fersoy, Erdem Baş, Cem Aksakal, Murat Ergür, Faruk Sofuoğlu ve Ufuk Yapıcı da muhteşem performanslarıyla izleyenleri büyüledi. Günümüzde insanların aşktan, trafikten, siyasetten, yalandan ve yaşam koşullarının zorluğundan nasıl delirdiklerini anlatan oyun 7 kişilik kadrosuyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Oyunculara çiçek takdim eden Başkan Tekintaş, “Altınordu Belediyesi olarak 3 yıldır Türk tiyatrosuna katkı yapmaya, sanatı yaşatmaya ve sanatın her türlüsüne destek olmaya özen gösteriyoruz. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması, hukukun üstünlüğünün sağlanması ve emeğe saygı gösterilmesi için sanata sahip çıkmalıyız. Belediyemiz tarafından organize edilen ve İstanbul Meydan Sahnesi oyuncuları tarafından bizlere sunulan oyun bizleri hem güldürdü hem de düşündürdü. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Oyun sonunda ayakta alkışlanan sanatçılar, kendilerini seyircileri ile buluşturan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı ve belediye personellerini sahneye çağırarak onlara teşekkür edip seyircileri birlikte selamladılar.
Kaynak: İHA