İstanbul Barosu Eski Başkanından MHP'li Muhaliflere Teşekkür

Referandum çalışmaları kapsamında Kırşehir’e gelen eski İstanbul baro Başkanı Ümit Kocassakal, salon konuşması başlangıcında MHP’li muhaliflere teşekkür etti.

İstanbul Barosu Eski Başkanından MHP'li Muhaliflere Teşekkür
Kırşehir’e referandum çalışmaları kapsamında gelmesinin özveri değil vazife olduğunu anlatan Kocasakal, “Her şeyi sizlere belgeleri ile birlikte anlatıyorum. Evet demeyi düşünen yurttaşlarımızda olmalı vardır. Ben hayır propagandası yapmaya gelmedim. ‘Evetçiler ve hayırcılar’ kurulan bir tuzak. Evet demeyi düşünen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı var. Hayır demeyi düşünen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı var" dedi.

Yanyana gelmeyen birçok siyasi görüş bir araya gelmişse bunun bir anlamı olmalı diyen Kocasakal, “CHP’mi, Demokrat Parti mi, Saadet Partisi mi, Vatan Partisi mi terörist? Evet diyebilirsiniz. Evet diyecekseniz neye evet dediğinizi bilin. Hayır diyecekseniz de neye hayır dediğinizi bilmelisiniz.

Ben, Türk Milletinin çalışkan ve zeki olduğunu düşünüyorum. 16 Nisan seçim değil 16 Nisan’da Türkiye’yi yönetecek iktidarı belirlemeyeceğiz.

Hayır çıkarsa da herhangi bir siyasi parti kazanmış olmayacak. Ya Türkiye kazanacak. Ya Türkiye kaybedecek" ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA