AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı Sorun Dinleyip Vatandaşları Mitinge Davet Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Başkanlığı referandum çalışmalarını sürdürürken, vatandaşları 1 Nisan tarihinde Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın Diyarbakır’da katılacağı mitinge davet ediyor.

AK Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı Sorun Dinleyip Vatandaşları Mitinge Davet Etti
AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade başkanlığında oluşturulan heyet çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe Başkanı Kikizade ile birlikte vatandaşları ziyaret eden heyet, referandumun önemini anlatarak vatandaşları bilgilendiriyor. Her gün farklı bölgede çalışmalarını sürdüren Başkan Kikizade ve heyeti ilçe otogarı esnafıyla buluştu. Esnafla bir süre sohbet eden Başkan Kikizade sorun ve sıkıntıları dinledi. Kikizade, referandumun Türkiye için büyük önem arz ettiğini belirterek, bunun normal bir seçim olmadığını söyledi.

Referandumun Türkiye için milad olacağını dile getiren Kikizade, sandıktan evet çıkması ile Türkiye’nin gücüne güç katacağını ve bölgenin söz sahibi bir ülke konumuna geleceğini kaydetti.

Türkiye’nin güçlenmesini istemeyen grupların referandumda hayır çıkması için tüm güçleriyle çalıştıklarını dile getiren Kikizade, bu oyunlara gelinmemesi için vatandaş ve esnafı uyardı. Yeni Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında da bilgi veren Kikizade, bu yeni sistemle artık Türkiye’nen ayağındaki prangaların kırılacağını ve gücüne güç katacağını açıkladı.

Kikizade ve beraberindeki heyet gittikleri yerlerde 1 Nisan tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından Diyarbakır’da düzenlenecek olan mitinge de halkı davet etti.
Kaynak: İHA