AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş Söke'de

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut Söke’ye geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş Söke'de
Aydın ili gezi programına sabah saatlerinde Kuşadası’ndan başlayan Mustafa Ataş ve Metin Bulut, Didim ilçesinin ardından Söke’ye geldi. Ak Parti’nin referandum çalışmaları kapsamında sürdürdüğü Muhtarlar ve STK’larla buluşma toplantılarından biri daha Söke’de Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda Ak Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş, Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İlçe Başkanı Fatih Gürer ile partililerin yanı sıra muhtarlar ve STK temsilcileri bulundu. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili bilgiler verirken, katılımcılar tarafından kendisine iletilen sorun ve talepleri dinledi. CHP’yi halkı kandırmakla suçlayan Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, CHP’yi eleştiri yağmuruna tuttu.

“MİLLETİMİZ CHP’YE İKTİDAR YÜZÜ GÖSTERMEDİ”

“Ak Parti Referandumda bir kez daha halkımıza gidiyoruz ve diyoruz ki; ‘Siz ne karar verirseniz, o bizim başımızın tacıdır” diyen Genel Başkan Yardımcısı Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş; “Milletimiz bu güne kadar hep doğru karar verdi. 1950’den bu yana CHP tek başına iktidar olamadığı için onun acısı ve sancısıyla temsilcileri pozisyonundaki vesayet odaklarının siyasilere hep müdahale etmesiyle Türkiye 67 yılını geride bıraktı. Türkiye artık geleceğe milletinin arzusu ve istekleri istikametinde yürümeye mecburdur. CHP yanlış algı ve olgularla milleti kandırmanın peşinde. Bilmiyorlar ki Türkiye o eski, 1950 öncesi Türkiye değil. 1946’da açık oy, gizli tasnifle seçim yapıp milleti böyle kandırdılar. Çok partili döneme geçildiğinde milleti kandıramadıkları için, milletimiz de onlara asla iktidar yüzü göstermedi” dedi.

“KABA KUVVETE BAŞVURAN MİLİTAN ZİHNİYETİ KINIYORUM”

Mustafa Ataş konuşmasında; “62 anayasasını yapan CHP zihniyetiydi. O anayasada anayasa mahkemesini kurup, meclisi çalıştırmak istemeyenler; yassı adada idam kararlarını verenleri ödüllendirdiler. Onlardan üçü anayasa mahkemesi başkanı oldu. Yargıtay, Danıştay başkanı oldu. Bu milletin aklı ve inançlarıyla alay ettiler. İkna odalarını kuranların nasıl milletvekili yapıldığını biliyoruz. Şimdi her gün bir yalan. Akşam söylediklerini, sabah düzeltmeye çalışıyor. Ya bilmediğinden yada yalan söylemeye alıştıklarından bu milletin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Biz istikrar ve huzur içinde ülkemizi yönetmek arzusu içindeyiz. Bunun için bu anayasada değişiklikler yapıyoruz. Artık kaba kuvvete başvurmaya başladılar. Giresun’da vatandaşı duvara sıkıştıran milletvekillerini gördük. Antalya’da kadın kollarımız çalışma yaparken hakaret edenleri görüyoruz. Militan zihniyeti kınıyorum. Bu milletin gönlüne girmesini beceremeyenler, bu milletin inançlarıyla ve aklıyla alay edenler artık kaba kuvvete başvuruyorlar” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA