TREDAŞ'tan Şarköy Muhtarlarına Bilgilendirme Toplantısı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) Tekirdağ İşletme Müdürlüğü tarafından, Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde bulunan muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

TREDAŞ'tan Şarköy Muhtarlarına Bilgilendirme Toplantısı
Şarköy ilçesinde geniş bir katılım ile düzenlenen toplantıya Tekirdağ İl Müdürü Uğur Sönmez, TREDAŞ Operasyon Müdürü Yunus Emre Bilgi, Tekirdağ Bölge Başmühendisi Ümit Günay, Şarköy İşletme Şefi Şeref Kocaağalar, Arıza Bakım Onarım Sorumlusu Aydın Sangür katıldı.

Toplantıda, TREDAŞ’ın Şarköy ilçe ve köylerinde yaptığı ve 2017 yılında yapacağı çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verildi.

Sönmez, toplantıda yaptığı konuşmada, mahalle muhtarlarının TREDAŞ için önemini vurguladı. TREDAŞ’ın çalışmalarında bölgelerinde sağladıkları destekler için muhtarlara teşekkür eden Sönmez, tüm muhtarların kendi bölgelerinde sorunları çözme odaklı yaklaşımlarını desteklediklerini ifade etti.

Kahvaltı eşliğinde yapılan toplantılarda muhtarlara tek tek söz verilerek yaşanan sorunlar ve taleplerini dinleyen Sönmez, yatırımlarla birlikte enerji altyapısında büyük bir iyileşme sağlandığını dile getirdi.

Muhtarların elektrikle ilgili sorunlarının ve ihtiyaçlarının dinlendiği toplantıda, TREDAŞ yetkililerince sorunların çözümünde iletişimin önemine dikkat çekildi. Muhtarların görüş ve önerilerinin belirtilmesinin ardından sona eren toplantıya toplam 27 muhtar katılırken, muhtarlar TREDAŞ tarafından düzenlenen toplantının faydalı olduğunu ifade ettiler.
Kaynak: İHA