Terör Gazisi Caner'e Anlamlı Ziyaret

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi terör gazisi Murat Caner'in evde bakım hizmetlerini sürdürüyor.

Antalya Kamu Hastanelerinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 1997'de Kuzey Irak'ta terör gazisi olan ve sonrasında her iki bacakta ve sol elde işlev kaybı tanısı konulan Gazi Murat Caner'i Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, Evde Sağlık Hizmetleri ekibiyle ziyaret etti.

Ülke için canını hiçe sayan kahramanlara her türlü hizmetin karşılığı olmadığını ifade eden Yazan, şunları dile getirdi:

'Ülkemizin sahip olduğu huzur, birlik ve beraberliği, bayrağımızın özgürce dalgalanmasını, tarihten bu yana ecdadımızın, gazilerimizin ebediyete intikal etmiş şehitlerimizin vatanımız için ödemiş olduğu bedellere borçluyuz. O yüzden bizler ne yapsak bu bedel ödenemez. Samimiyetimizle her zaman onların yanındayız. Devletimizin bir çalışanı ve temsilcisi olarak onların her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz.'

Başhekimin özellikle ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren gazi Murat Caner, şunları kaydetti:

'Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi sayesinde hizmet ayağımıza gelmektedir. Bu sayede fizik tedavimi artık evimde görebiliyorum. Bizlerin hayatını bu kadar kolaylaştırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Başta Sağlık Bakanlığına ve Başhekim Dr. Tevfik Yazan'a teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarından dolayı hastalarının sevgisini kazanan tüm hastane yönetimine de ayrıca teşekkürü bir borç bilirim.'

Gazi Caner, 'Gazi olmanın karşılığı sadece ecdadımızın bırakmış olduğu mirasa ödenen bir borçtur. Bizim tek isteğimiz milletimizin birlik ve beraberlik içinde olmasıdır.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA