Özlem Çerçioğlu Üreticiye Destek Olmaya Devam Ediyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu çiftçilere destek olmak amacıyla, aşırı yağmur yağışı ve hortum nedeniyle zeytin ağaçları zarara uğrayan çiftçilere zeytin fidanı dağıttı.

Özlem Çerçioğlu Üreticiye Destek Olmaya Devam Ediyor
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, üreticiye destek olmaya devam ediyor.

Başkan Çerçioğlu Çanakkale 1915 savaş malzemeleri müzesi sergi açılışı için geldiği Koçarlı’da üreticilere de destek olarak çiftçilere zeytin fidanı dağıttı.

2017 yılı Ocak ayı içerisinde görülen aşırı kar yağışı ve hortum nedeniyle zeytin ağaçları zarara uğrayan çiftçilerin başvurusu üzerine 620 adet fidan dağıtımının yapıldığını belirten Başkan Çerçioğlu, “Her zaman Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak çiftçimizin ve üreticimizin yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Başkan Çerçioğlu’nun destekleri sayesinde moral bulduklarını ifade eden Koçarlılı üreticiler, “Her zaman üreticinin yanında olan bir Topuklu Efe var. Allah razı olsun. Kar yağışında uğradığımız zarar karşısında bizlere büyük moral oldu. Topuklu Efe’ye çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

Fidan dağıtımından sonra Koçarlı mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Çerçioğlu muhtarların sorunlarını dinledi.

Koçarlı pazar ve çarşı esnafını gezen Başkan Çerçioğlu’na Koçarlı halkı yoğun ilgi gösterdi. Pazar esnafına hayırlı işler dileyen ve vatandaşlara elleriyle pilav dağıtan Başkan Çerçioğlu, vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirip sohbet etti. Karşılarında bir anda Topuklu Efe’yi gören Koçarlı halkı “Allah seni başımızdan eksik etmesin. İyi ki varsın” sözleriyle duygularını ifade ettiler.
Kaynak: İHA