(ÖZEL) Güvenlik Sistemleri Yapan İş Adamının Malzemelerini Çaldılar

Güngören’de güvenlik sistemleri işi yapan vatandaşın aracı, hırsızlar tarafından soyuldu. Gece geç saatlerde yaşanan hırsızlık olayında park halindeki aracın kapısını açan hırsız, güvenlik kamerası test cihazının da bulunduğu 5 bin lira değerinde malzemeyi çaldı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

(ÖZEL) Güvenlik Sistemleri Yapan İş Adamının Malzemelerini Çaldılar
Güngören’de güvenlik sistemleri işi yapan Hakan Yaman isimli vatandaşın, park halinde bıraktığı aracı gece geç saatlerde soyuldu. Hırsızlık olayı güvenlik kamerasına da yansıdı. Saat 02.00 civarında park halindeki araçların arasında beliren ve 20’li yaşlarda olduğu tahmin edilen zanlı, Hakan Yaman’ın park ettiği araca yaklaşıp bagaj kapısını zorlayarak açıyor. Araçta bulunan merkezi kilit sistemini devre dışı bırakan zanlı, daha sonra şoför koltuğuna oturarak aracın teybini, güvenlik kamerası test cihazı ve uydu test cihazının da bulunduğu 5 bin lira değerindeki malzemeyi çalıyor.

Bir akrabasını havalimanına götürmek için aracının başına gelen Hakan Yaman aracının açık olduğunu gördükten sonra soyulduğunu fark edip polise haber verdi. Güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen polis ekipleri hırsızlık olayını gerçekleştiren zanlının peşine düştü.

“Bin liraya satacak”

Araç içinde genelde eşyalarını bırakmadığını ifade eden Hakan Yaman, cenaze işleriyle ilgilendiği için eşyaları araçta unuttuğunu söyledi.

Daha önce de hırsızlığa maruz kaldığını belirten Yaman, “Çalınan teçhizat yaklaşık 5 bin lira civarında. Bunu alan kişi tahmin ediyorum, bin liraya ya da 700, 800 liraya satacak. Bir de bunu alacağımı düşünürsek bana bu işin maliyeti yaklaşık 10 bin lira” dedi.

Kaynak: İHA