Minik Öğrencilerden Örnek Davranış

Adana’nın Kozan ilçesinde anaokulu öğrencileri tarafından başlatılan kampanya ile toplanan yardımlar maddi imkanı zayıf olan velilere dağıtıldı.

Minik Öğrencilerden Örnek Davranış
Kozan Sevgi Anaokulu öğrencileri tarafından gönüllülük esasına dayalı olarak temel yaşam ihtiyaç malzemesi listesi hazırlanarak minik öğrenciler, veliler ve öğretmenleri aracılığı ile yardım toplandı. Toplanan çay, şeker, yağ, bulgur ve un gibi temel yaşam maddeleri kolilere yerleştirilerek muhtarlar aracılığı ile belirlenen ilçedeki maddi imkanı zayıf olan velilere evlerinde ziyaret edilerek dağıtıldı.

Kozan Sevgi Anaokulu Müdürü Mehmet Ağca, okul öğretmenleri ve minik öğrenciler muhtarlık aracılığı ile belirlenen maddi imkanı zayıf olan velileri evlerinde ziyaret ederek yardımda bulundular. Okul Müdürü Mehmet Ağca, “Ağaç yaş iken eğilir misali bizlerde minik öğrencilerimize zihin gelişiminin en önemli çağı olan anaokulu döneminde onlara paylaşmanın önemini ve mutluluğunu aşılamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Minik öğrencilerimizin talebi üzerine toplanan temel gıda malzemesi yardımlarını mahalle muhtarları aracılığı ile adreslerini belirlemiş olduğumuz maddi imkanı zayıf olan velilerimizi evlerinde ziyaret ederek yardımda bulunduk” dedi.

Kaynak: İHA