Karşıyaka'da 6 Bin 500 Aileye Erzak Desteği

Sosyal yardım hizmetleriyle dar gelirli ailelere her alanda destek sağlayan Karşıyaka Belediyesi, gıda kolisi dağıtımına başladı. İhtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren erzak desteğiyle, bu yıl toplam 6 bin 500 aileye yardım eli uzatılacağı belirtildi.

Karşıyaka'da 6 Bin 500 Aileye Erzak Desteği
Geçtiğimiz yıl maddi zorluk yaşayan vatandaşlara 5 bin 100 adet gıda kolisi dağıtan Karşıyaka Belediyesi, bu yıl da erzak yardımlarını başlattı. Destekten, Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne başvuruda bulunan ve ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlar yararlanabileceği, içerisinde 14 çeşit gıda maddesinin bulunduğu erzak kolilerinin belediye ekipleri tarafından evlere teslim edileceği öğrenildi.

Her yıl daha fazla aileye destek vermeyi hedefleyen Karşıyaka Belediyesinin, sene sonuna kadar toplam 6 bin 500 aileye erzak yardımı yapacağı öğrenildi.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla her kesime hizmet götürmek için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hep ‘Biz büyük bir aileyiz’ dedik ve her alanda dayanışmanın, yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergiledik. Ailemizin her bireyini kucaklamak, ihtiyaçlara bir nebze de olsa katkı sağlamak adına bütçemiz ölçüsünde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Yardımlarımızı da kimseyi teşhir etmeden, incitmeden, toplumsal hassasiyetlere dikkat ederek yerlerine ulaştırıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak, her zaman ihtiyaç sahiplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA