Çaturoğlu Ve Çakır 7 Köyü Gezip Destek İstedi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, gündüz halk pazarlarını, akşam ise köyleri gezerek 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması için destek istedi.

Çaturoğlu Ve Çakır 7 Köyü Gezip Destek İstedi
Hafta sonu ziyaret turuna Süleymanbeyler Köyü’nde kurulan Subaşı Halk Pazarı ile başlayan Milletvekili Faruk Çaturoğlu ile Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, burada görüştüğü her vatandaştan 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında daha güçlü Türkiye için anayasa değişikliğine ‘evet’ demelerini istedi. Milletvekili Çaturoğlu, İlçe Başkanı Çakır, Ormanlı Belde Belediye Başkanı Bayram Boşol ile birlikte, Süleymanlar Köyünden çevre köylere bağlantıyı sağlayıp mesafeyi kısaltacak olan tarihi asmalı köprünün yenileme çalışmalarını inceledi.

Dedeler Köyü Muhtarı Durdu Acar köprü yenileme çalışmalarından dolayı Milletvekili Çaturoğlu ve İlçe Başkanı Çakır’a teşekkür etti. Çaturoğlu burada yaptığı konuşmada “Vatandaşımızın yararına ne gerekiyorsa her türlü desteği vermekteyiz. En yakın zamanda tarihi asmalı köprüyü vatandaşlarımız rahat ortamda kullanılmaya başlanacaktır. Bizler sıkıntılar çözülmesi için varız. Burada çevre köylere gidip, gelmeyi yakınlaştıran asmalı köprünün yenilenmesi de hizmetlerimizden bir örneğidir” dedi.



7 köyde toplantı yapıldı

Milletvekili Çaturoğlu, İlçe Başkanı Çakır, il genel meclis üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Güneşli, Alacabük, Güllük, Akkaya, Ortaköy, Hasbeyler ve Düzpelit köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerinde köy muhtarları ve kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Milletvekili Çaturoğlu ve İlçe Başkanı Çakır, vatandaşların kendilerine gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında “evet” desteği istedi.

Türkiye’de vatandaşın lehine bir iş yapıldığında CHP’nin koro halinde feryat ettiğini söyleyen Çaturoğlu, milletin AK Parti’yi bu güne kadar kendisinden olduğu için desteklediğini savundu. Çaturoğlu konuşmasında “Geçmişte hâkimiyet milletin demişler ama milletin seçtiği milletvekillerin aldığı kararlarına, Anayasa Mahkemesi ben tanımıyorum demiş. Örnek mi istiyorsunuz? Hani bir zamanlar bir sıkıntı vardı Ülkemizde, kızlarımızın başörtülü Üniversiteye girme hadisesi. Ülkemizde Cumhuriyet elden gidiyor, rejim değişiyor gibi çeşitli bahaneler üretilmişti. AK Parti Milletvekillerimiz, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekililer ile 411’i “evet” kızlarımız başörtülü Üniversiteye gidebilsinler diye karar aldılar. Hemen ertesi gün CHP bu kanun düzenlemeyi Anayasa Mahkemesine götürdü, bir hafta kısa bir değerlendirme sonrası Anayasa Mahkemesi kararı ret etti. Hani hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindi? Milletin seçtiği milletvekillerin kararlarını yok saydılar. Tüm Bunlara rağmen artık Ülkemizde kızlarımız isteği şekilde başörtülü Üniversiteye gidebiliyor. Ne oldu? Cumhuriyette, rejimde yerinde duruyor. Hiçbir sıkıntı yok. Demek ki sıkıntı CHP’deymiş. Vatandaşın lehine bir şey yapıldığı zaman kora halinde feryat ediyorlar. Giden kendi sistemleridir. İşte artık bunlar olmasın diye AK Parti bu sistemi değiştiriyor. 16 Nisan’dan sonra son kalıntılarını da İnşallah ortadan kaldıracağız. Bir daha bu milletimizin isteği, inancı, örfü dışında hiçbir şey olmayacak. 16 Nisan’da vereceğiniz “evet” desteğinizle Meclis yine görevi devam edecek, Milletvekilleri yine olacak. Cumhurbaşkanı Yürütmenin başı olacak. Herkes kendi işini yapacak. Türkiye’nin önü daha da açık olacaktır. Bu Millete hizmet etmeyen hiçbir siyasi partinin iktidar olma şansı yok. CHP’nin de en büyük korkusu ve sıkıntısı da budur. AK Parti’ye millet ne için oy veriyor, kendisinden gördüğü için. Halkımız 16 Nisan’da en güzel şekilde gerekeni yapacağına inanıyoruz. Daha güçlü Türkiye için dediklerimi duyanlardan duymayanlara söyleyerek “eveti" desteklemelerini istiyoruz” dedi.



Çakır “AK Parti iktidarın ülkemiz gelişti”

16 Nisan’da yapılması düşünülen değişiklikle devleti yönetecek kişinin halk tarafından seçilmesine karar verileceğini dile getiren AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, vatandaşlardan bu nedenle destek istedi. Çakır konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Ülkemizde Devleti yönetecek kişiyi seçme hakkını milletimize AK Parti siyasi kadrosu veriyor. Halk oylamasında vereceğiniz “evet” desteğinden ve geleceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. AK Parti İktidarlığında Ülkemiz hem gelişti, vatandaşlarımıza hayal denilen hizmetler getirildi.

Örneğin önceden Hastanelerde çekilen çile, İlaç alma kuyrukları sona erdi. Amacımız Herdoğan ve yarınlarımız için yeni sistemle hizmetlerimizi daha hızlı bir şekilde vatandaşımıza yansıtmak. Ülkemizde bir daha koalisyonlar dönemi yaşanmamasıdır. Bunun için sizlerden Halk oylamasında “evet” desteğinizi bekliyoruz.”

Çaturoğlu ve beraberindeki heyet Kepez Mahallesi Muhtarı Baki Karaaslan’ın şehitler için okuttuğu mevlid programına katıldılar. Milletvekili Çaturoğlu, daha sonra Hacı Hasan Köyü Muhtarı Hüseyin Ünlü’nün oğlunun düğün merasimine katılarak Ünlü ailesinin mutluluklarını paylaştı.
Kaynak: İHA