Canpolat Şanlıurfa'da Halka 'Evet' Çağrısı Yaptı

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde halka ‘Evet’ çağrısında bulundu.

Canpolat Şanlıurfa'da Halka 'Evet' Çağrısı Yaptı
Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde 15 Temmuz Konferans salonunda Osmanlı Ocakları’nın düzenlediği ‘Referanduma Evet’ konulu panele katıldı.

Panel öncesinde Osmanlı Ocakları Ceylanpınar İlçe Başkanı Mehmet Kesmez ve teşkilat üyeleriyle, Kaymakam Ahmet Karatepe’nin yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar’ı ziyaret ederek Ceylanpınar ilçesinde halka ‘Evet’ çağrısında bulundu.

Canpolat, ziyareti sırasında İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Erol Duyar’dan terör sorunlarını dinledi. Duyar, “Şuan için gayet rahat daha da güzel günler göreceğiz. FETÖ sorunu en büyük sorunumuz onun dışında içiniz rahat olsun. Halkımızın güvenliği için biz buradayız. 15 Temmuz gecesinde bizler ölümüne gitmiştik halkı yanımızda görünce çok duygulandık. O gece İki kat güçlendik” dedi.

Ardından Mültecilerin kaldığı çadır kente de ziyarette bulunan Canpolat, Suriyeli çocuklara oyuncak dağıtıp onlarla sohbet etti. Ziyaretin ardında çadır kentin Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Müdürü Mehmet İleri ‘den mültecilerin yaşam koşulları hakkında bilgi aldı.

“Biz kimsenin yalakası değiliz”

AK Parti İlçe Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin’in ve teşkilat yöneticilerinin de katıldığı panelde söz alan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, "15 Temmuz gecesi biz hangi manada hangi ruh halinde vatanımızı savunduysak birileri bizi yanlış anladı galiba. Herkes bilsin ki Biz kimsenin yalakası değiliz. Biz Vatanımızın ve milletimizin yalakasıyız. Biz bayrağımızın, Hz. Resulullah’ın yalakasıyız. 16 Nisan referandumu yaklaştıkça, 15 Temmuz gecesi farklı kılıf ve rollere girenler şimdi de kandırmak için yine aynı rollere giriyor. Osmanlı Ocakları hakkında ileri geri konuşuyor. Osmanlı Ocakları dışında bağış kabul etmeyen üye aidatı toparlamayan bir sivil toplum örgütü varsa bana gösterin. Ulusal medyaya sesleniyorum Osmanlı Ocakları hakkında elinde belge olmadan konuşan her kim varsa hodri meydan. Aksini iddia edenler savcılığa gitsinler” diye konuştu.

“16 Nisanda ‘Evet’ diyeceğiz”

Maske takan hainlerin şuanda Osmanlı ocaklarının kötüleyerek saldırıda bulunduğunu söyleyen Canpolat, “Ordumuzda askeri üniformayı giyip 15 Temmuz gecesi milletimizi katletmek için nasıl hainler ortaya çıktıysa şimdide farklı maskeler takan hainler Osmanlı Ocaklarını kötüleyerek saldırı gerçekleştiriyor. Ey alçak FETÖ, ey alçak terör örgütü, ey alçak hain, bölücü, yıkıcı anarşiler siz bu milleti bölmeye çalıştıkça biz yıkılmayacağız. Direneceğiz. Vatan millet için gece gündüz çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Devletin istikrarına milletin ferahına hizmet eden özellikle Osmanlı Ocakları gibi bağış kabul etmeyen, üye aidatı dahi toparlamayan, makam mevkii gözetmeyen, menfaatle işi olmayan, Osmanlı Ocakları’na kimin kaç kuruşu geçti? Başta AK Parti ve diğer tüm siyasetçiler Osmanlı Ocaklarından ne istiyorsunuz? Adımız Osmanlı Ocakları diye bizi hedef alıyorlar. Bütün dış mihraplar Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı hedef almışlar. Ülkemizde ki yamyam ve akbabalarda Osmanlı Ocaklarını hedef almışlar. Biz sizlerden korkmuyoruz. Eğer korksaydık bu davada şu görevleri icra etmezdik. Çeşitli zamanlarda fitne guruplar birliğimize ve beraberliğimize kast edercesine bölmek parçalamak ve yok etmek istemektedir. Biz bunların farkındayız. Biz oyunlara ‘Hayır’ diyoruz fakat 16 Nisanda ‘Evet’ diyeceğiz” dedi.

“Bizi küstürmeyin”

HDP de CHP de ‘Evet’ diyen insanları gördüğünde uyandıkları için saygı duyduğunu belirten Canpolat “Sizin derdiniz ülkenin 77 ilinde teşkilatlanmış Osmanlı’nın kültürünü ve ahlakını yaşayıp yaşatmak için gecesini gündüzüne katan büyük bir teşkilatı küstürmektir. Biz bu oyunlara gelmeyerek sizlere rağmen, AK Partiye rağmen 16 Nisan’ da ‘Evet’ diyeceğiz. HDP de CHP de ‘Evet’ diyen insanları gördüğümde uyandıkları için saygı duyuyorum. Osmanlı Ocakları sizin ücretsiz gönüllü fedaileriniz. Siz Osmanlı Ocaklarından ne istiyorsunuz? Aklınızı başınıza alın. Türkiye ye ve dünyaya mal olmuş bir teşkilatı karşınıza alarak, kavga ederek bizi küstürmeyin” ifadelerini kullandı.

Konferansta Ahmet Davutoğlu’na da seslen Canpolat, "Ey Davutoğlu derdin neydi? Ne istedin Osmanlı Ocakları’ndan. Senden para mı istediler? Senden iş mi istediler? El rızık-ı el Allah biz rızkın Allah’tan geldiğini biliyoruz o yüzden isteyeceksek Allah’tan isteriz. Şimdi ki Başbakanımız Binalı Yıldırım, iki ilimizin açılışını yaptı Allah razı olsun. Osmanlı Medeniyetine sahip çıkan hizmet eden kim varsa hangi partiden olursa olsun Kürt, Türk, Arap, Alevi, Sünni ayrımı yapmayan birlik duruşumuzla onur duyacağınız yerde bizi karalamaya kalkıyorsunuz” dedi.

“Biz kimseye muhtaç değiliz”

Osmanlı Ocaklarının kimseye muhtaç olmadığını vurgulayan Canpolat, “16 Nisan Referandumuna ülkemizi istila etmiş hainler ‘Hayır’ çalışması yapıyor. Biz bunlara alışkınız. Biz devlet yöneticilerinin yanında durup onları öldürtmek isteyenlere de alışkınız. Biz Başbakanları başbakanlıktan indirip asan bir zihniyete de alışkınız. Bizim alışkın olmadığımız şey bize tankla tüfekle saldırılmasıdır. Bu milletin ayarlarıyla kimse oynamasın. Bu milleti kimse tehdit etmesin. Sandıkta ‘Evet’ diyen de bizim kardeşimiz ‘Hayır’ diyende. Birbirimize saygı duymalıyız. Bırakın da Cumhurbaşkanımıza ahde vefa borcumuzu ödeyelim. Bizim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aramıza ne AK Parti nede bakanlar kimse giremeyecek. Erdoğan’ı sevmek için kamu kurumlarından onay mı almak gerekiyor? ‘Evet’ oyu çalışmaları yapmak için Ak partiden yazılı onaylı evrak mı almak gerekiyor? Birilerinden onay alarak mı hizmet etmek gerekiyor? ” diye konuştu.

“Devletimiz ile dünyanın beş kıtasını hep beraber yöneteceğiz”

Türk milletinin birlik ve beraberliğine gölge düşürmeyeceklerini ifade eden Kadir Canpolat, “Kanmış bir Müslüman doğru yolda olmaz. Uyanmış bir Müslüman doğru yolda olabilir ancak. Bir olacağız. Birlik ve beraberliğimize gölge düşürmeyeceğiz. Öyle bir evet diyeceğiz ki dünyanın her yerinden herkes milletimizin ve Osmanlı Medeniyetinin ayağa kalktığını görecek. Osmanlı Medeniyetinin ayağa kalmasını engellemeye çalışan bu alçakların ekmeklerine yağ sürmeyeceğiz. Milletimiz ve devletimizin mücadele eden yöneticilerimizin yanında olabilmek için, yarınımızı kazanmak için, bir olabilmek için, kültürümüzü yeniden kazanmak için, adaletimizi yeniden tesis edebilmek için, milletimizi yeniden kavuşturup barıştırmak için, Suriye’de ve Irak’ta ki kavgaları bitirmek için öyle bir ‘Evet’ diyeceğiz ki milletimiz ayağa kalkacağı devletimizin dünyanın beş kıtasını yeniden yöneteceği bir ‘Evet’ de hep beraber var olacağız” diye konuştu.

“Küstüre küstüre bu milleti ne hale getirdiniz”

FETÖ hakkında da açıklama yapan Kadir Canpolat, “Kürtlüğün savunuculuğunu yapıp, aynı zamanda Kürtleri sömüren ne siyasetçiler gördük, Türklüğü savunduğunu söyleyerek töresini, kültürünü mahveden ne Türkler gördük. Şimdi de din din diyen hainler görüyoruz. FETÖ dini istismar etti. FETÖ’ nün arkasından giden kardeşlerime sesleniyorum. Yanlış yapıyorsunuz. Hatada ısrar en büyük hatadır. Bu adam İslam dinine gelmiş geçmiş en büyük ihaneti yapmıştır. Şuanda başörtülü kardeşlerim paralelci ilan ediliyor. Sözde laikçiler CHP, HDP ve FETÖ şuan el ele. FETÖ Amerika’ya hizmet edebilmek için nur cemaatini bitirip kendine bir cemaat kurarak 15 Temmuz gecesi ülkemizi işgal etmeye çalıştı. ‘Erdoğan zamanında bu diken tarlasını suladı’ diyenler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın suladığını görüyor da, Erdoğan zamanında yok edilip bitirilen tarlayı neden görmüyorsunuz? Kazanın doğduğuna inanıyorsunuz da kazanın öldüğüne neden inanmıyorsunuz? Saldırılar iftiralar ve karalama kampanyaları bize sökmez, Osmanlı Ocakları engellenemez” dedi.

Kaynak: İHA