BESİYAD'tan Ercişli Öğrencilere Ziyaret

Ankara Beşiktaşlı Sanayici İşadamları ve Yatırımcıları Derneği (BESİYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Köker ve üyeleri, Van'ın Erciş ilçesindeki Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Erciş Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından organize edilen proje kapsamında BESİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Köker ve üyeleri, öğrencilerle buluştu.

Düzenlenen programda konuşan okul müdürü Tarkan Elbir, 2011 yılında ilçenin büyük bir depremle sarsıldığını anımsattı.

O dönemde Beşiktaş-Galatasaray derbisinin 65. dakikasında Beşiktaşlı taraftarların 'Van üşüyorsa bizde üşüyoruz' diyerek atkı ve kaşkollarını sahaya atıp Van ve Ercişli'lere destek olduklarını hiçbir zaman unutmayacaklarını ifade eden Elbir, Beşiktaş'ın Türk futboluna katkı sunduğunu kaydederek, BESİYAD'a teşekkür etti.

Öğrencilerin sunumlarının ardından Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, desteklerinden dolayı Köker'e ve üyelerine plaket verdi.

Öğrencilere Türk bayrağı ve Beşiktaş flamasının yanı sıra 130 başarılı öğrenciye de spor malzemesinden oluşan hediye paketi dağıtıldı.

Şair Gökmen Sakin, 'Türkiyem' ve 'Otomotik Gelinler' adli şiirleri okumasının ardından, Beşiktaş Marşı eşliğinde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program sona erdi.

Programa, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA