Başkan Bahçeci Referandum Konusunda Halkı Bilgilendiriyor

Referandum çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, esnaf ve vatandaşları ziyarete ederek Cumhurbaşkanlığı sistemi hakkında bilgilendirme yapıyor.

Başkan Bahçeci Referandum Konusunda Halkı Bilgilendiriyor
Referandum da ‘Evet’ yönünde oy kullanılması noktasında ahi esnafından destek isteyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhurbaşkanlığı sisteminin gerekliliğini ve mevcut sistemin sıkıntılı yönlerini anlatıyor.

Ahi esnafının istikrara kapı açtığını ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Türkiye, yıllardan beri vesayetlerle boğuştu durdu. Bunun neticesinde Türkiye’nin iç dinamikleri belli tarihlerde siyasal,sosyal ve ekonomik kesintilere uğratıldı. Şimdi bakıyoruz ülkemizdeki vesayetçi kurumlar iç tehdit unsurlarıyla beraber dış mihraklarla birlik olup, ülkemizi yıkmaya, birliğimizi ve beraberliğimizi yok etmeye çalışıyorlar" dedi.

Güçlü Türkiye’nin adımının atılacağını ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Esnafımız, istikrar olmazsa kalkınma olmayacağını söylüyor. Koalisyonların Türkiye için bir devrim olacağı kanaatindeler.

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi, bunun en bariz örneğiydi. Keza bugünlerde yaşadığımız sözde demokrasi havarisi olan AB ülkelerinden Hollanda ve Almanya, ülkemize karşı anti-demokratik tavırlar sergilemekteler.

Bunlara en iyi cevabı biz sandıkta evet diyerek vereceğiz. İnşallah 16 Nisan’dan sonra o günler geride kalacaktır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle beraber Güçlü Türkiye’nin adımını atacağız. Kırşehir, 16 Nisan’da güçlü bir evet vereceğine gönülden inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA