Artvin Valisi Doğanay'a Ziyaretler

Vali Ömer Doğanay, Artvin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Saadettin Dağ ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Dağ, kabulden duydukları memnuniyeti dile getirerek, federasyonun faaliyetleri ve çalışmaları hakkında Vali Doğanay'a bilgi verdi.

2010 yılında kamu yararı gözeterek kurulan Artvin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun, toplam 34 Spor Kulübünü bünyesinde barındırdığını ve yaklaşık 6 bin lisanslı sporcuya sahip olduklarını belirten Dağ, 'Artvin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna üye kulüplerin, yönetici ve sporcularının daha iyi yetişmelerini sağlamak amacıyla alanında uzman kişilerle işbirliğine gidip çeşitli etkinlikler düzenlemek suretiyle amatör sporun gelişimi ve yetenekli sporcuların Türk sporuna kazandırılması için gereken ilgi ve desteği uyandırmayı hedefleyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.' dedi.

Vali Doğanay ise Valilik olarak her zaman spora ve sporcuya manevi maddi destek verdiklerini belirterek, 'Geleceğe dair beklentisini yitirmiş, zararlı madde kullanmanın ve kötü alışkanlıklar edinmenin eşiğinde olan gençlerimizin, spor yaparak hayata bağlanmalarını sağlamak noktasında onlarla bir araya gelen, bunu da hiçbir maddi kaygı taşımadan özveriyle çalışmak suretiyle gerçekleştiren Artvin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun çalışmalarını takdir ediyorum. İlimize ve ülkemize, yeni kulüp ve sporcular kazandırılması hususunda yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.' diye konuştu.

Yaklaşık bir saat süren ziyarette Vali Doğanay, amatör spor branşlarında federasyonun yaşadığı sorunların çözümüne, taleplerine ve yeni projelerine yönelik her türlü desteği vereceğini söyledi.

Ziyarette, Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Ağdemir, Yusuf Suat Sevinç, Berkan Keskin ile Necmi Asuman ile Genel Sekreter Erol Aslan da hazır bulundu.

Kaynak: AA