Alanya EAH'den Terör Gazisi Caner'e Anlamlı Ziyaret

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Alanya EAH) yönetimi, 1997 yılında Kuzey Irak da terör gazisi olan ve sonrasında parapleji (her iki bacakta ve sol elde işlev kaybı) tanısı konulan Murat Caner’i hastanenin Evde Sağlık Hizmetleri Ekibi ile birlikte ziyaret etti.

Alanya EAH'den Terör Gazisi Caner'e Anlamlı Ziyaret
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, hastanenin Evde Sağlık Hizmetleri Ekibi ile birlikte 1997 yılında Kuzey Irak da terör gazisi olan ve sonrasında her iki bacakta ve sol elde işlev kaybı tanısı konulan Murat Caner’i evinde ziyaret etti. Ziyarette Başhekim Dr. Tevfik Yazan, “Ülkemizin sahip olduğu huzur, birlik ve beraberliği, bayrağımızın özgürce dalgalanmasını, tarihten bu yana ecdadımızın, gazilerimizin ebediyete intikal etmiş şehitlerimizin vatanımız için ödemiş olduğu bedellere borçluyuz. O yüzden bizler ne yapsak bu bedel ödenemez. Samimiyetimizle her zaman onların yanındayız. Devletimizin bir çalışanı ve temsilcisi olarak onların her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Gazi Murat Caner ise, “Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi sayesinde hizmet ayağımıza gelmekte. Bu sayede fizik tedavimi artık evimde görebiliyorum. Bizlerin hayatını bu kadar kolaylaştırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum.”
Kaynak: İHA