15 Temmuz Şehitleri İçin Hatıra Ormanı Oluşturuldu

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı himayesinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı oluşturuldu.

15 Temmuz Şehitleri İçin Hatıra Ormanı Oluşturuldu
Karaköprü ilçesine bağlı Güzelşehir yerleşkesinde gerçekleştirilen fidan dikim törenine Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Orbay Bahri Ulgar, Orman İşletme Müdürü Fadıl Toprak, Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Güçtekin, Müdür Yardımcısı Mustafa Heşe ile adliyede görev yapan hakim, savcı ve vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz şehitleri anısına oluşturulan orman kapsamında 200 fidan toprakla buluşturuldu. Etkinlikte Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş, emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür ederek, “15 Temmuz’da ülkemizi ve milletimizi canları pahasına koruyan şehitlerimizi her zaman minnet ve şükranla anacağız. Devlet ve millet olarak, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında olacağız. Bu anlamlı etkinlik vesilesiyle ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize de aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA