Ordu Emniyet Müdürlüğünden 'Şehitler Köşesi'

Ordu İl Emniyet Müdürü Suat Çelik'in girişimleriyle Emniyet Müdürlüğünün giriş katında, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında şehit düşenler ve Ordulu şehitlerin isim ve fotoğraflarının yer aldığı köşe oluşturuldu.

Darbe girişimi gecesi çekilmiş fotoğrafların da yer aldığı 'Şehitler Köşesi'nde ayrıca kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in de fotoğrafına yer verildi.

Türk bayrağı ve Atatürk resimlerinin de yer aldığı 'Şehitler Köşesi' Emniyet Müdürlüğüne gelenlerin en çok ziyaret ettiği bölüm olurken, bazı ziyaretçiler duygulu anlar yaşadı.

Ordu İl Emniyet Müdürü Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz gecesi şehit düşen 252 kişinin ismini köşeye yazdırdıklarını belirterek, 'Bununla birlikte o gece yaşananların fotoğraflarını şehitler köşemize koyduk. Ayrıca Ordulu şehitlerimizin de isim ve resimlerini oraya koyduk. Bu köşenin özelliği şu. Müdürlüğümüze iş için gelen tüm vatandaşlarımız bu köşeyi her zaman görme fırsatı buluyorlar. Bu köşe hem bizim hem de vatandaşlarımız adına çok önemli bir anı ve hatıra köşesi oldu.' dedi.

Çelik, isteyen her vatandaşın eski adliye binasında bulunan Emniyet Müdürlüğüne gelerek şehitler köşesini ziyaret edebileceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA