Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Esen, Patnos'ta

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Patnos Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Memur-Sen'e Davet Tercih Evet' programında yaptığı konuşmada, bütün kamu görevlilerini Memur-Sen'e üye olmaya davet etti.

Halk oylamasında 'evet' diyeceklerini ifade eden Esen, 81 ilde sahada çalışmalar yürüttüklerini, vesayetin feshine ve demokratik hukuk devletinin güçlendirmesine 'evet' dediklerini ifade etti.

Esen, 'Güçlü bir 'evet' ile kazanan Türkiye, kaybeden, şer odakları olacak' dedi.

Memur-Sen Ağrı İl Temsilcisi Süleyman Gümüşer, vesayeti sonlandırma da aktif rol alarak, sahada geleceğe sahip çıktıklarını söyledi.

Gümüşer, 'Büyük Memur-Sen ailesi olarak, kazanımlarımızın geriye gitmemesi, yeni kazanımların üretilmesi ve bunların anayasal teminat altına alınması için yeniden istikrar sürsün diyoruz. Sivilleşme, özgürleşme ve demokratikleşme sürecine katkı sunuyor, değerlerimize sahip çıkıyor, yeni Türkiye'nin inşasında büyük sorumluluk alıyoruz.' diye konuştu.

Patnos Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay ise Türkiye'nin en büyük konfederasyonu olan Memur-Sen'in toplantılarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Akbay, Memur-Sen'in milli iradenin yanındaki duruşunu ve mücadelesini değerli bulduklarını ifade etti.

Kaynak: AA