MASKİ Personelinin Mutlu Günü

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ve Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, MASKİ Genel Müdürlüğünde görev yapan Sefa Acar’ın Zeynep Demirtaş ile dünya evine girdiği mutlu günlerinde yanlarında olarak nikah şahitliği yaptı.

MASKİ Personelinin Mutlu Günü
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Acar ve Demirtaş ailelerinin çocuklarının Kybele Düğün Salonunda gerçekleşen düğün törenine katıldı.

MASKİ Genel Müdürlüğünde görev yapan Sefa Acar hayatını Zeynep Demirtaş ile birleştirdi. Çiftin düğününe katılan MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ve MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, genç çiftin nikah töreninde şahitlik yaparak mutluluklar diledi.

Nikah töreninden sonra geline nikah defterini veren MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, "Genç çiftimize bir ömür mutluluklar dilerim. Evlatlarımıza vatana millete hayırlı çocuklar nasip etmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Annelerine babalarına hürmette kusur etmeyeceklerdir. Ve şuan mutlulukları gözlerinden okunuyor. Mutlulukları her daim devam etsin” dedi.

Kaynak: İHA