Mahalleler Değişimi Yaşıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından il genelinde sürdürülen çalışmalarla mahalleler değişimi yaşamaya başladı.

Mahalleler Değişimi Yaşıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Gördes ilçesine bağlı Ulgar Mahallesinde altyapı çalışmalarını tamamlarken, Akhisar’ın Sazoba Mahallesinde 19 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenilemesinden sonra kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı.



Ulgar Mahallesinin altyapısı tek hatta toplandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes’in Ulgar Mahallesinde uzun yıllardır düzensiz kanalizasyon hattına kuşaklama yaparak tek hat üzerinde topladı. Yapılan çalışma ile mahalle sakinleri sağlıklı ve uzun yıllarca güvenli bir şekilde kullanabilecekleri altyapıya kavuşmuş oldular.

MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, il genelinde altyapı çalışmalarını son sürat devam ettiğini belirtti.

Patel, ”MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı olarak, vatandaşlarımızın sağlıklı ve uzun yıllar güven içerisinde kullanabilecekleri kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarını il genelinde sürdürüyoruz. Ekiplerimiz Gördes ilçemizin Ulgar Mahallesinde bulunan hatları tek bir hatta toplama çalışmalarını tamamladılar. Böylelikle mahalle sakinlerimiz sağlıklı altyapıya kavuşmuş oldular” dedi.



Sazoba’nın altı, üstü MASKİ’ye emanet

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Sazoba Mahallesinde 19 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hatlarını yenilemesinden sonra kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı.

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı ekipleri mahallede 9 kilometrelik kanalizasyon ile 10 kilometrelik içme suyu şebekesi inşa etti. MASKİ’nin altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, üst yapı çalışmaları da başladı.

Mahallede yürütülen kilit parke taş döşeme işlerini Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri de yakından takip etti.

Mahalleye sunulan hizmet için Sazoba sakinleri adına teşekkür eden Mahalle Muhtarı Önder Önlü, “Mahallemizin altyapı çalışmaları başlayınca mahalleli olarak çok sevindik. Şuan için yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Kanalizasyonumuzun son mesken bağlantıları yapılıyor.Altyapısı biten sokaklarımızda taş döşemelerimize de başlandı. Şuanda hiçbir sıkıntımız yok diyebiliriz. Bizim köyümüz kendi bütçesiyle bu işi yapamazdı. Başta Cengiz Başkanım olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve sebep olanlara çok çok teşekkürlerimizi sunarız. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Kaynak: İHA