Hakkari Belediyesi 'Dönüşüm Programı'nın Startını Verdi

Hakkari Belediyesi’nin 2017 yılı için hazırladığı dönüşüm programının startı verildi.

Hakkari Belediyesi 'Dönüşüm Programı'nın Startını Verdi
Kent içi altyapı hizmetleri olan içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve drenaj hattı projelerinin hızlı ve başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi için Hakkari Belediyesinin son dört ay içerisinde üzerinde çalışarak hazırladığı “2017 Hakkari Dönüşüm Programı”; Halife Derviş, Dağgöl, Bulak mahalleri ve buralara bağlı ara sokak ve caddelerde başladı.

Başlatılan çalışmaları Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kızılkaya ve teknik heyet ile yerinde dolaşarak incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Epcim, altyapı çalışmalarının hızlı bir şekilde tamamlanması için işleri yakından takip edeceklerini belirterek, altyapı hizmetlerinin tamamlanmasıyla belediyenin 2017 yılı dönüşüm programı kapsamında önemli üstyapı hizmetlerini de Hakkari’ye kazandıracaklarını ifade etti.

Cüneyt Epcim, beraberindeki heyet ile altyapı çalışmalarını inceledikten sonra kent içinde bozuk olan ana yolların çalışmalar başlatılıncaya kadar geçici olarak iyileştirilmesini istedi.
Kaynak: İHA