Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, 'Türkiye Aşırı Gerginliği Kaldıramaz'

Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, "16 Nisan var ama ertesi gün 17 Nisan da var. Türkiye aşırı gerginliği kaldıramaz" dedi.

Demokrasinin olgunluğu ile herkesin sandığa gitmesi gerektiğinin altını çizen Demokrat Parti Kayseri İl Başkanı İsmet Özbakkal, "Herkes aklını başına alsın, Türkiye aşırı gerginliği kaldıramaz. Ülkemizin Suriye Irak ve güneydoğu meseleleri içerisinde kaldığı. Muazzam hız kaybettiği gözükmekte. Biz memleketini vatanını seven insanlar olarak herkese çağrı yapıyorum.Evet,Hayır referandumu içerisinde boğulmayalım. 16 Nisan ülkemiz için milat olacak" ifadesinde bulundu.

"Sonuç ne olursa olsun Türkiye kazanacak" diyen Özbakkal, "Demokrasi kazanacak. Herkesin amacı. Her siyasi partinin amacı ülkemizi ileri götürmektir. Bu güçlü toplumu yıkıp, parçalamak isteyen emperyalist güçler, yüzyıllardır ülkemiz üzerinde oyunlarını oynamaktadırlar. Her ne olursa olsun, bu ülke üzerinde yaşayan bizler, kardeşiz, birlikte yaşamaya da mecburuz. Herkesin yapılacak referandumla neleri kazanıp neleri kaybedeceği konusunu iyi anlaması gerek. Bu konuda tüm Tv.lerde ve bütün medyada hazırlanan Anayasa değişikliği tüm maddeleri ile tek tek açıklanmalı ve Hükümet savunduğu Anayasa değişikliği sonucunda neleri yapacağını çok açık ve net şekilde anlatmalıdır. Ne hayırcılar ve ne de evet çiler, vatan haini değildir. Hepsi bizim vatandaşımızdır. Kim neye inanırsa ona göre oyunu verecektir. Saygı duymalı ve hukukun üstünlüğüne inanmalıyız." diye konuştu.

Kaynak: İHA