AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar Açıklaması

'Dağdaki teröristler video çekip sosyal medyada paylaşıyor. 40 yıldır bu ülkede terör estirenler, bebek katilleri video çekip 'hayır deyin' diyorlar'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, halk oylaması sürecinde terör örgütlerinin 'hayır' videosu çektiğine dikkat çekti.

Hotar, partisinin Aydın kadın kolları teşkilatının düzenlediği 'Kadınlar Soruyor' programına katılarak, Türkiye'nin 16 Nisan'da önemli bir sürece gireceğini bildirdi. Hotar, Türkiye'nin yaşadığı hiçbir seçimde diğer ülkelerde yürütülen aleyhte kampanyalarla karşılaşmadığını, bu ülkelerin amacı ve beklentisinin Türkiye'yi IMF'ye muhtaç durumda bırakmak olduğunu söyledi.

Seçim sürecinde terör örgütlerinin dahi 'hayır' propogandası yaptığına işaret eden Hotar, şöyle devam etti:

'Halka soruluyor, adı üstünde. Demokrasinin bundan ileri boyutta bir uygulaması keşfedilmiş değil. Vatandaşlarımıza 'böyle olsun mu olmasın mı' diye soracağımız bir ortamda bakıyoruz ki dağdaki teröristler video çekip sosyal medyada paylaşıyorlar. 40 yıldır bu ülkede terör estirenler, bebek katilleri video çekip 'hayır deyin' diyorlar. Aynı şekilde 15 Temmuz’da FETÖ darbe girişiminde 250’ye yakın şehidimiz, 2 binden fazla gazimiz olduğu bir ortamda bu kalkışmayı yapanlar da 'hayır verin' diyor.'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tek adamlık iddialarına değinen Hotar, 7 defa seçim kaybetmesine rağmen halen koltuğunda oturan bir kişinin bu eleştiriyi yapmamasını istedi.

Hotar, 'Tek adam istiyorsa aynaya baksın. 7 defa seçim kaybedip o koltukta hala oturabilen bir kişinin tek adamlıktan bahsetme hakkı, hukuku yoktur.' diye konuştu.

Konuşmanın ardından katılımcıların sorularını yanıtlayan Hotar, daha sonra Osman Yozgatlı Mahallesi'nde ev ziyaretlerinde bulundu.

Programa AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ve Kadın Kolları İl Başkanı Seda Sarıbaş da katıldı.
Kaynak: AA