Üsküdar'da Açılan Bu Parkta Yok Yok

Üsküdar Belediyesi, Kirazlıtepe’de içinde 250 araçlık otopark, 30 bin kişilik yemek yapılabilen mutfak, park ve sosyal tesis bulunan 7 bin metre karelik Şenol Güneş Parkı’nı hizmete açtı.

Üsküdar'da Açılan Bu Parkta Yok Yok
Üsküdar Belediyesi, Kirazlıtepe’de yapımı tamamlanan Şenol Güneş Parkı ile parkın altında bulunan 250 araçlık otopark, sosyal tesis ve 30 bin kişiye yemek yapma kapasitesine sahip mutfağında içinde bulunduğu yaklaşık 7 bin metre karelik yaşam alanını hizmete açtı. Açılışa Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Eski Belediye Başkanı Mustafa Kara ile vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesinde kendilerini kemençe ve davulun ritmine bırakan vatandaşlar bol bol horon tepti. Çocuklar ise park üzerinde bulunan oyun alanlarında eğlendi.

Parkın açılışında konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Şenol Güneş Parkı değil Üsküdar’da İstanbul’da böyle dört başı mamur bu kadar komplike bir proje yoktur. Buranın altı otopark üstü park. Her kesime her yaşın ihtiyacına cevap verebilecek muazzam bir yaşam alanı oldu. Çocuklarımıza gençlerimize yaşlılarımıza yönelik seyir terasları oyun alanları hemen altımızda çok güzel bir park kahvesi. Park kahvesinde çayınızı kahvenizi içip misafirlerinizi ağırlayabileceksiniz. Bu parkın altında 250 araçlık otopark var. 1 ay boyunca bu otoparktan bütün hemşerilerimiz ücretsiz istifade edecekler. Alt katımız sadece otopark değil. Günlük 30 bin yemek çıkarabileceğimiz iki katlı muazzam bir mutfağımız var” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Türkmen ile protokol üyeleri Şenol Güneş Parkı’nın açılışını yaptı. Açılış sonrasında vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Kaynak: İHA