Gökçek: Hollanda'daki olayların arkasında FETÖ parmağı var

"FETÖ ve Avrupa'nın 16 Nisan için kirli planlarını" canlı yayında anlatan Melih Gökçek, Avrupa'da yaşananların arkasında FETÖ parmağı olduğunu söyledi.

Gökçek: Hollanda'daki olayların arkasında FETÖ parmağı var
Gökçek: Hollanda'daki olayların arkasında FETÖ parmağı var
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Hollanda'yla yaşanan krizi değerlendiren Gökçek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın sınır dışı edilmesini protesto eden Türklere yönelik köpekli ve biber gazlı saldırıyı anlattı.

ABUTALiP'iN İPLiĞiNi PAZARA ÇIKARDI


Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Abutalip'in FETÖ'yle olan kirli ilişkisini canlı yayında belgelerle açıklayan Gökçek FETÖ'nün seçim çalışmalarına ciddi anlamda maddi destekte bulunduğu Abutalip'in daha önce de Türkiye'ye gelerek FETÖ vakıflarını ziyaret ettiğini söyledi.

BAKAN KAYA'YA 'VUR EMRİ' VERDİREN BAŞKAN FETÖ'YLE İÇLİ DIŞLI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın Türk Başkonsolosluğuna girmesine engel olmak için 'özel time vur emri' verdiğini söyleyen Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Abutalip'in. FETÖ'cülerle olan fotoğraflarını gösteren Gökçek 'Bunları gördüğümüz zaman FETÖ'yle ne kadar içli dışlı oldukları ortaya çıktı.' dedi.

HOLLANDA POLİSİNE UŞAKLIK EDİYORLAR

Hollanda'da yayın yapan Zaman Hollanda dergisinin Rotterdam polisini tekmeleyen Türk vatandaşların fotoğraflarını yayınlandığını ifade eden Gökçek 'Resmi yayınlayarak FETÖ'cüler resmen Hollanda polisine uşaklık yapıyor şerefsizler. Bütün bu olaylar ve belgeler gösteriyor ki FETÖ'cüler bunların emrinde.' diye konuştu. 



3.HAVALİMANINDAN RAHATSIZLAR

Hollanda'nın 3. havalimanından rahatsız olduğunu da söyleyen Gökçek ' Adamların ekonomisini batırıyorsunuz. Bundan dolayı da Hollanda bize her türlü düşmanlığı yapıyor.

O MANŞETİN ARKASINDA FETÖ VAR

İsviçre'deki Blick gazetesinin attığı manşetin arkasında FETÖ'nün olduğunu savunan Melih Gökçek, Osmanlı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren gösterinin FETÖ'cüler tarafından yapıldığını söyledi.