Çiçek Satış Merkezi Hizmete Başladı

Kırşehir’i güzelleştirmek için hazırlanan çiçek satış merkezi hizmet vermeye başladı.

Çiçek Satış Merkezi Hizmete Başladı
Çiçek ve fidan satışının yapılacağı proje alanının hizmet vermeye başladığını söyleyen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, daha yeşil ve renkli bir Kırşehir’in oluşacağını söyledi.



Binlerce çiçeğin Kırşehir’de sokakla buluştuğunu ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Şimdi de evlerinizin bahçelerini, balkonlarınızı yeşillendirebilmek ve bitkiler hakkında bilgiler alabilmeniz için Çiçek Satış Merkezi projemizi tamamladık hizmete açtık.

Çiçek satış merkezimizde mevsimlik çiçek, ağaç, çalı ve bahçe ekipmanları satışa sunulacak. Bitki satışlarının yanı sıra bahçe süsleri gibi birçok farklı ihtiyacın da aynı merkezden temin edilebileceğini edebilecek.

Çiçekler, graslar, sera bitkileri ve meyve fidanlarının satışını yapacağımız merkezimiz Aşıkpaşa Spor Salonunun yan tarafında bulunan alana yapıldı.

Açık ve kapalı satış alanlarının yer aldığı Çiçek satış merkezimizde ayrıca isteyen site ve apartmanlara ücreti karşılığında çevre düzenleme hizmeti de verecek.

Böylece vatandaşlarımız hem çiçekler konusunda bilgi sahibi olacak, farklı çiçekleri tanıma fırsatı bulacak hem de daha yeşil bir çevrede yaşamış olacak" diye konuştu.

Kaynak: İHA