Bodrum Belediyesi Bodrumspor'da Dayanışma Gecesi

Bodrum ilçesinde, Bodrum Belediyesi Bodrumspor taraftarları geleneksel dayanışma gecesinde bir araya geldi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden ve bu yıl kuruluşunun 86. yılı olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor'un geleneksel dayanışma gecesi ilçedeki bir otelde düzenlendi.

Etkinliğe Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ilçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin, Muğla Süper Amatör Lig'de mücadele eden Gümüşlük Gençlikspor'un başkanı ünlü oyuncu Nejat İşler, bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile taraftarlar katıldı.

Kaymakam Yılmaz, yaptığı konuşmada ilçede göreve başlayalı 3 ay olduğunu belirterek 'Ama kendimi 40 yıldır Bodrumsporlu gibi, Bodrumlu gibi hissediyorum. Bodrumspor'un başarılarından gurur duyup seviniyoruz. Yenildiği zaman üzülüyoruz.' dedi.

Sporun turizmle iç içe girdiğini söyleyen Milletvekili Erdoğan ise turizmi devam ettirmenin en önemli yolunun tanıtım olduğunu dile getirdi.

Erdoğan, 'Bodrum'u sporculardan daha iyi tanıtabilecek başka bir grup yok. Birçok branşta Türkiye ve dünya derecelerine imza atmış Bodrumspor'un, bundan sonra Bodrum turizmine de çok ciddi katkılar yapacağı açıktır.' diye konuştu.

Taraftarların tezahürat yapıp canlı müzik eşliğinde eğlendiği gecede, kulübün başkanı Rıza Karakaya, farklı branşlarda milli sporcular çıkardıklarını anlatarak, destek verenlere teşekkür etti.

Hediye çekişi yapılan gecenin sürprizi, yeşil beyazlı kulübün renklerine boyalı 1982 model bir araç açık artırma ile satışa çıkarılması oldu. 10 bin lira başlayan açık artırmayı 20 bin lirayla Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kazandı, Başkan Kocadon'un belediye hizmet binasında sergilenmesi düşünülen araca binip, sunucunun isteği üzerine etkinliğin yapıldığı salonda çalıştırarak kısa mesafe sürmesi ilginç anlara sahne oldu.

Bodrum'un turizmde bir dünya markası olduğunu belirten Kocadon, ilçenin sporda da bir marka olması temennisinde bulundu.

Kaynak: AA