Başkanlardan Tarihi Odunpazarına Övgü Yağdı

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin katıldığı 7’nci Antalya City Expo Fuarı devam ediyor.

Başkanlardan Tarihi Odunpazarına Övgü Yağdı
Fuarda, Odunpazarı Belediyesinin Tarihi Odunpazarı Evlerinin maketlerinden hazırladığı özel stant, Eskişehir’i ve Odunpazarı’nı tanıtmaya devam ediyor. Odunpazarı Belediyesinin standına vatandaşların dışında belediye başkanları da ilgi gösteriyor. Fuara onur konuğu olarak katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in yanı sıra Odunpazarı Belediyesi standını Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Cengiz ve Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek de ziyaret etti.

Eskişehir ve Odunpazarını rol model olarak alıyorum”

Odunpazarı Belediyesi standını ziyaret eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Cengiz, “Gerçekleştirilen fuar hepimize hayırlı olmasını dilerim. Odunpazarı Belediyesinin standını burada görmekten mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Kazım Kurt başkanımız gerçekten bizlerin yararlandığımız önder başkanlarımızdan bir tanesidir. Eskişehir’i ayrıca çok seviyorum ve Burdur Belediye Başkanı olarak Eskişehir ve Odunpazarını rol model olarak alıyorum” ifadelerini kullandı.

Odunpazarı Belediyemizin standını Antalya’da görmek de bizlere mutluluk veriyor”

Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise, “Odunpazarı Belediyesi çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Odunpazarı Belediyemizin standını Antalya’da görmek de bizlere mutluluk veriyor. Odunpazarının başarılı belediye başkanının başarılı personelinin gerçekleştirdiği standı ziyaret ettik. Başkanımıza tekrar başarılar diliyorum ve fuarın hayırlı olmasını diliyorum” diye belirtti.

Ayrıca Odunpazarı Belediyesinin standına vatandaşların da ilgisi oldukça yoğundu. Tarihi Odunpazarı Evlerinin maketlerinin olduğu stantta vatandaşlar adeta tarihin içerisinde yolculuk yapıyor. Odunpazarı Belediyesinin cam, ahşap festivallerinde üretilen eserler ve lületaşı eserlerini inceleyen vatandaşlar, tarihi evler önünde fotoğraf çektirmeyi ihmal etmiyor.
Kaynak: İHA