'Asımın Nesli Gençlerle Buluşuyor' Etkinliği Düzenlendi

Adıyaman İlim, Kültür ve Spor Derneği tarafından organize edilen “Asımın Nesli Gençlerle Buluşuyor” etkinliğinde siyasiler gençlere referandum’da neden ‘evet’ denilmesi gerektiğini anlattı.

'Asımın Nesli Gençlerle Buluşuyor' Etkinliği Düzenlendi
Türkiye Petrolleri Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Asımın Nesli Gençlerle Buluşuyor” etkinliğine TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, çeşitli kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, AK Parti’nin yönetim kademesi ve gençler katıldı.

Kuran’ı Kerim okunmasıyla başlayan etkinliğin açılış konuşmasını Adıyaman İlim, Kültür ve Spor Derneği Başkanı Ayhan Tekin, 15 Temmuz’da hain darbe girişimine ‘dur’ diyen gençliğin 16 Nisan tarihinde ki referandumda da ‘evet’ diyerek, şer odaklarının baskısını bertaraf edeceğini söyledi.



Ayhan Tekin, güçlü Türkiye için gençlerin üzerine düşeni yapacaklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise konuşmasında, “15 Temmuz’da bu memlekete ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkan gençler 16 Nisan’da da sahip çıkacak. Almanya’ya, Hollanda’ya, Amerika’ya ders verecek. Dünya bir araya gelse Allah’ın izniyle Türkiye’nin belini bükemeyecektir” dedi.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ise konuşmasında, AK Parti’nin gençlere güvendiğini ancak bazı partilerin gençlerin meclise gelmesinden korktuğunu belirterek, “Referandum sürecini en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. 16 Nisan’a kadar yemeden içmeden, gece gündüz, uyumadan çok çalışmalıyız. Türkiye karşıtlarının neler yaptığını görüyoruz. Hayır’cılara tüm kapılarını açan ve her türlü desteği veren batılılar konu ‘evet’e gelince sözüm ona demokrasi dedikleri bir şeyi bir gecede heba ediyorlar. Bakanlarımıza kapılarını kapatıyorlar. Terör örgütlerini destekliyorlar. Gençliğimize güveniyoruz. Güvenmeyenlere inat gençlerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA