Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Silivri'de Halka Hitap Etti

Silivri’de vatandaşlara seslenen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Biz hiçbir yerde hayır diyenlere terörist demedik. Kim dediğimizi gösterirse biz bedel ödemeye hazırız" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Silivri'de Halka Hitap Etti
Adalet Bakanı Bozdağ, Silivri’de Ak Parti İlçe Teşkilatını ve esnafı ziyaret etti. STK, kanaat önderleri ve hukukçularla bir araya gelen Bakan Bozdağ Silivri Atatürk Anıtı önünde vatandaşlara hitap etti.

İlçe halkına seslenen Bakan Bozdağ 16 Nisan’ın önemine dikkat çekti. Türk milletinin büyük bir reform, tarihi bir dönüşüm için sandığa gideceğini belirten Bakan Bozdağ, yeni ve büyük Türkiye’nin temellerini evetlerle beraber 16 Nisan’da atacaklarını dile getirdi.

“Biz hiçbir yerde hayır diyenlere terörist demedik”

Vatandaşlara hitap eden Bakan Bozdağ, “Hayır’ın propangadasını kim yapıyor. Almanya yapıyor, Hollanda, Belçika , Avusturya yapıyor. Hayır çıksın diye devlet televizyonları, devlet gazetesi gibi gazeteler Türkçe yayınlarla, manşetlerle çıkıyorlar. Hayır’ın her türlü çalışması serbest ama Türkiye’nin bakanlarına her şey yasak. Zayıf Türkiye, İstikrarsız Türkiye, ekonomisi çökmüş Türkiye istiyorlar. PKK hayır için propaganda yapıyor, FETÖ, DEAŞ bütün terör örgütleri öyle. Ayrıca CHP yapıyor, HDP yapıyor. Peki evet propagandasını kimler yapıyor. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan yapıyor, Başbakanı Sayın Binali Yıldırım yapıyor, muhalefet liderlerinden sayın Devlet Bahçeli ve sayın Destici yapıyor. Partilerden kim yapıyor, Ak Parti, MHP ve Büyük Birlik Partisi yapıyor. O zaman terazinin bir kefesine bunları öbür kefesine de diğerlerini koyacak elinizi de vicdanınızın üzerine koyup karar vereceksiniz. Biz böyle deyince CHP algı kirliliği yaratmak için hayır diyenlere terörist dediniz diyor. Biz hiçbir yerde hayır diyenlere terörist demedik. Kim dediğimizi gösterirse biz bedel ödemeye hazırız. Bizim dediğimiz şu hayır diyenler bunlar, evet diyenler bunlar hakem olup karar verecek olan sizsiniz” diye konuştu.

“Sistem darbe üretiyor”

Bakan Bozdağ konuşmasında, “Son 67 yılda 2 darbe, 2 muhtıra, 1 darbe teşebbüsü, 1 muhtıra teşebbüsü yaşadık. Sistem darbe üretiyor, muhtıra üretiyor, darbe ve muhtıra teşebbüsü üretiyor bedeli kim ödüyor Silivrililer ödüyor. Onun için diyoruz ki liderlere bağlı istikrar dönemi artık sona ermelidir. Türkiye’de yeniden siyasi istikrar güçlü iktidar için milletimiz yeni Atatürk’ler, yeni Menderes’ler, yeni Özal’lar, yeni Erdoğan’lar beklemek zorunda kalmamalıdır. Sistem istikrar doğurmalı, sistem güçlü iktidar kurmalı. İşte Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi dediğimiz şey lidere bağlı istikrar değil, sisteme bağlı bir istikrar getiriyor, güçlü iktidar kuruyor” dedi.

Kaynak: İHA