Kursiyerlere Teknik Gezi

Kütahya’nın Altıntaş İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Sürü Yönetimi Elemanı Kursuna devam eden 25 kursiyere teknik gezi düzenlendi.

Kursiyerlere Teknik Gezi
İlçe Müdürü Fatih Yıldız’ın da katıldığı teknik geziye kursiyerlerle beraber Konya Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü, Konya Tarım Fuarı ve Mevlana Türbesi gezildi.

Enstitü yetkilileri kursiyerlere küçükbaş hayvan yetiştiriciliği ile ilgili konularda ve Enstitü faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Daha sonra kursiyerlerimiz Mevlana Türbesini ziyaret ettiler.

Mevlana müzesinden sonra Konya Tarım fuar alanını gezerek; fuar ve fuardaki alet makinalar ile ilgili bil alıp gözlem yaptılar.

Altıntaş İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Fatih Yıldız, "Gezimizde Konya Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü incelemeleri, Konya tarım fuarı incelemesi ve Mevlana Türbesi ziyaretleri yapıldı. Emeği geçen Başta Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik’ e, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut’a Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı Bahattin Atakan’a, Konya Bahri Dağdaş Uluslar Arası Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü Müdürü Dr. Fatih Özdemir ve 25 kursiyerlerimize teşekkür ederim" dedi.

(YD-EFE)
Kaynak: İHA